Serbien vs Brasilien – Fotbolls-VM 2018

Coutinho braDags för Serbien mot Brasilien och det är en oerhört spännande match som väntar där segraren är klar för åttondelsfinal. Serbien kan vara det lag som imponerat mest av de två men man hade rejäl otur mot Schweiz och tappade en 1-0-ledning. Nu drabbar man samman mot Brasilien som var en av förhandsfavoriterna men haft problem hittills.

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget Serbien

Serbien inledde stabilt med en seger över Costa Rica med 1-0. Mot Schweiz såg det länge ut som laget skulle få med sig något av matchen men efter en sen vändning av Xhaka och Shaqiri blev det istället förlust. Det innebär att Serbien måste vinna mot Brasilien för att sig vidare. Något som dock inte är en omöjlighet även om Brasilien är stora favoriter.

Bortalaget Brasilien

Inför turneringen trodde alla spelbolag och stora delar av fotbollsvärlden att man skulle vinna hela VM. Efter två senaste omgångarna har oddsen droppat något men laget har fortfarande kvalitéer för att gå hela vägen. Ska man lyckas med detta måste laget faktiskt prestera bättre än vad som varit fallet hittills. Mot Costa Rica spelade laget helt okej men samtidigt dröjde det till tilläggstid innan man fick hål på sin motståndare. Nu gäller det att Neymar, Coutinho och Jesus briljerar offensivt mot ett tätt Serbien.

Så här tänker vi

Det kommer som vanligt bli ett offensivt Brasilien mot en motståndare som behöver fokusera på att hålla tätt. Vi tror det kommer bli en jämn match iallafall i början. Brasilien är vidare på en poäng och lär inte stressa iväg sig i början av matchen. Vi väljer att köra en specialare i kvällens match och väljer att spela ett X på Resultat efter 30 minuter till oddset 1,75 hos Betsson.

Vårt speltips: Oavgjort efter 30 minuter i matchen mellan Serbien och Brasilien till oddset 1,75 hos Betsson.

Johan Eriksson – Redaktör