Serbien vs Brasilien – Fotbolls-VM 2018

Coutinho braDags för Serbien mot Brasilien och det är en oerhört spännande match som väntar där segraren är klar för åttondelsfinal. Serbien kan vara det lag som imponerat mest av de två men man hade rejäl otur mot Schweiz och tappade en 1-0-ledning. Nu drabbar man samman mot Brasilien som var en av förhandsfavoriterna men haft problem hittills.

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget Serbien

Serbien inledde stabilt med en seger över Costa Rica med 1-0. Mot Schweiz såg det länge ut som laget skulle få med sig något av matchen men efter en sen vändning av Xhaka och Shaqiri blev det istället förlust. Det innebär att Serbien måste vinna mot Brasilien för att sig vidare. Något som dock inte är en omöjlighet även om Brasilien är stora favoriter.

Bortalaget Brasilien

Inför turneringen trodde alla spelbolag och stora delar av fotbollsvärlden att man skulle vinna hela VM. Efter två senaste omgångarna har oddsen droppat något men laget har fortfarande kvalitéer för att gå hela vägen. Ska man lyckas med detta måste laget faktiskt prestera bättre än vad som varit fallet hittills. Mot Costa Rica spelade laget helt okej men samtidigt dröjde det till tilläggstid innan man fick hål på sin motståndare. Nu gäller det att Neymar, Coutinho och Jesus briljerar offensivt mot ett tätt Serbien.

Så här tänker vi

Det kommer som vanligt bli ett offensivt Brasilien mot en motståndare som behöver fokusera på att hålla tätt. Vi tror det kommer bli en jämn match iallafall i början. Brasilien är vidare på en poäng och lär inte stressa iväg sig i början av matchen. Vi väljer att köra en specialare i kvällens match och väljer att spela ett X på Resultat efter 30 minuter till oddset 1,75 hos Betsson.

Vårt speltips: Oavgjort efter 30 minuter i matchen mellan Serbien och Brasilien till oddset 1,75 hos Betsson.

Johan Eriksson – Redaktör

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com