Serbien vs Schweiz – Fotbolls-VM 2018

switzerland playerTvå lag som kommer med seger respektive superskräll från premiären gör upp en tidig gruppfinal. Visst är det kanske lite risky att prata gruppfinal när Brasilien också finns i gruppen och dessutom har samma poäng på förhand som Schweiz, men vad fan, det är ju ändå VM. Serbien och Schweiz imponerade båda på förhand och det är en oviss match vi har framför oss.

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget Serbien

Serbien gjorde en riktigt fin debut och hade inga problem att besegra Costa Rica. Kolarov var mannen som avgjorde matchen men anfallaren Mitrovic hade många fler lägen i matchen. Ska Serbien komma ifrån matchen med poäng krävs det att laget är betydligt mer effektivt. I övrigt såg Serbien väldigt starka ut och Matic var grym på mitten mot Costa rica. Kan man hota Schweiz som oväntat fick 1-1 mot Brasilien.

Bortalaget Schweiz

Schweiz lyckades ta poäng av den stora förhandsfavoriten och det var ett glatt land som kammade hem ett oavgjort resultat mot Brasilien. Schweiz kan dock vara VM:s mest underskattade lag. I kvalet vann man 9 av 10 matcher och i play off var man överlägsna. Visst har laget kanske inga superstjärnor som sticker ut men det är en oerhörd organisation och många spelare i de högsta ligorna i Europa.

Så här tänker vi

Det kommer bli en tät match där båda lagen är jämna och defensivt skickliga. Vi tror det kan bli riktigt tätt och tufft utan för många klara målchanser. Schweiz är defensivt oerhört skickliga och Serbien som liten underdog kommer inte våga riskera något mot så bra motstånd. Med två defensivt kompakta lag väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,50 hos Betsson.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Schweiz och Serbien till oddset 1,50 hos Betsson.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com