Serbien vs Schweiz – Fotbolls-VM 2018

switzerland playerTvå lag som kommer med seger respektive superskräll från premiären gör upp en tidig gruppfinal. Visst är det kanske lite risky att prata gruppfinal när Brasilien också finns i gruppen och dessutom har samma poäng på förhand som Schweiz, men vad fan, det är ju ändå VM. Serbien och Schweiz imponerade båda på förhand och det är en oviss match vi har framför oss.

Hämta ditt riskfria spel hos Betsson idag

Hemmalaget Serbien

Serbien gjorde en riktigt fin debut och hade inga problem att besegra Costa Rica. Kolarov var mannen som avgjorde matchen men anfallaren Mitrovic hade många fler lägen i matchen. Ska Serbien komma ifrån matchen med poäng krävs det att laget är betydligt mer effektivt. I övrigt såg Serbien väldigt starka ut och Matic var grym på mitten mot Costa rica. Kan man hota Schweiz som oväntat fick 1-1 mot Brasilien.

Bortalaget Schweiz

Schweiz lyckades ta poäng av den stora förhandsfavoriten och det var ett glatt land som kammade hem ett oavgjort resultat mot Brasilien. Schweiz kan dock vara VM:s mest underskattade lag. I kvalet vann man 9 av 10 matcher och i play off var man överlägsna. Visst har laget kanske inga superstjärnor som sticker ut men det är en oerhörd organisation och många spelare i de högsta ligorna i Europa.

Så här tänker vi

Det kommer bli en tät match där båda lagen är jämna och defensivt skickliga. Vi tror det kan bli riktigt tätt och tufft utan för många klara målchanser. Schweiz är defensivt oerhört skickliga och Serbien som liten underdog kommer inte våga riskera något mot så bra motstånd. Med två defensivt kompakta lag väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,50 hos Betsson.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Schweiz och Serbien till oddset 1,50 hos Betsson.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com