Sevilla vs Granada – La Liga

Hemmalaget Sevilla

Sevilla gör många mål på sin hemmaplan vilket statistiken visar med sina nästan två mål per match. Kan de idag få ihop spelet som de ofta får och spela utefter sina förutsättningar så har de en bra chans i dagens match att också sätta minst två mål.

Spela hos U Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dock är det viktigt att försvararna inte slarvar utan gör sitt jobb så att mittfält och anfall får lugn i sitt spel på planen. Mest troligt dock är att anfallarna återigen kommer att producera och leverera minst två bollar framåt.

Bortalaget Granada

Den nya tränare för Granada, Tony Adams, fick verkligen inte den starten han ville att hans lag skulle få under hans styre då de förlorade med 3-0 mot ett reservbetonat Celta Vigo. Det ungdomsbetonade laget ser ut att vara ute på för djupt vatten nästan hela den här säsongen. Kanske är slaget förlorat för laget i år för den förre detta Arsenal tränaren.

Laget är sju poäng från säkerhet med bara sex återstående matcher. Om man antar att de endast tar 1 poäng per match av återstoden matcher så är de redan nu förlorade. Det krävs ett mirakel om de ska undvika nedflyttningsplatsen. Idag gäller det för försvararna att stå upp och spela rejält om de ska få stopp på Sevillas anfallare.

Så här tänker vi

Eftersom Sevilla gör så pass många mål på hemmaplan spelar vi Sevilla -2 mål till oddset 1.86 hos Betser

Vårt speltips: Sevilla -2 mål till hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar