Sevilla vs Manchester United – Champions League

spanien sevillaSista dagen av åttondelsfinalerna i Champions League och vi väljer att lägga fokus på matchen mellan Sevilla och Manchester United. Det är Spanien mot England på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla och det är en spännande match som väntar mellan två lag som inte tidigare mötts i en åttondelsfinal i Champions League. United har fördel av att avsluta hemma vilket innebär att underdogen Sevilla troligen behöver ett bra resultat för att ha en chans att gå vidare.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Sevilla

Sevilla har god form med tre raka vinster men får det tufft att nå Champions League nästa år då avståndet upp till topp 4 är sex poäng med en match mer spelad. Laget tog sig vidare som tvåa i den på pappret lätta gruppen med Spartak Moskva, Liverpool och Maribor. Att få Man United från seedningsgrupp 1 var inte det svåraste alternativet men långt ifrån det enklaste. Mourinho brukar vara vass i cuper men Sevilla är farliga i Europaspelet och nådde stora framgångar i Europa League med tre raka vinster mellan 2013 – 2016. Nu ställs man mot 2017 års vinnare av turneringen!

Bortalaget Manchester United

United gjorde comeback i Champions League efter att ha fått platsen via Europa League-vinsten i Solna förra säsongen. I ligaspelet har det gått okej men avståndet till Manchester City är alldeles för långt att det inte blir någon Premier League-titel. Mourinho lär inte blivit skräckslagen när Sevilla blev motståndet men det är en tupp uppgift som väntar!

Så här tänker vi:

Mourinho är verkligen en coach som tänker 180 minuter i Europaspelet och att komma hem med ett kryss lär inte göra portugisen särskilt orolig. Sevilla kommer lyftas fram av fansen men Uniteds spets är betydligt vassare än spanjonernas. Ett oavgjort resultat känns inte orimligt och vi väljer att spela kryss hos Bethard till oddset 3,25. 

Vårt speltips: Matchen mellan Sevilla och Manchester United slutar oavgjort till oddset 3,25 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com