Sevilla vs Manchester United – Champions League

spanien sevillaSista dagen av åttondelsfinalerna i Champions League och vi väljer att lägga fokus på matchen mellan Sevilla och Manchester United. Det är Spanien mot England på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla och det är en spännande match som väntar mellan två lag som inte tidigare mötts i en åttondelsfinal i Champions League. United har fördel av att avsluta hemma vilket innebär att underdogen Sevilla troligen behöver ett bra resultat för att ha en chans att gå vidare.

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Sevilla

Sevilla har god form med tre raka vinster men får det tufft att nå Champions League nästa år då avståndet upp till topp 4 är sex poäng med en match mer spelad. Laget tog sig vidare som tvåa i den på pappret lätta gruppen med Spartak Moskva, Liverpool och Maribor. Att få Man United från seedningsgrupp 1 var inte det svåraste alternativet men långt ifrån det enklaste. Mourinho brukar vara vass i cuper men Sevilla är farliga i Europaspelet och nådde stora framgångar i Europa League med tre raka vinster mellan 2013 – 2016. Nu ställs man mot 2017 års vinnare av turneringen!

Bortalaget Manchester United

United gjorde comeback i Champions League efter att ha fått platsen via Europa League-vinsten i Solna förra säsongen. I ligaspelet har det gått okej men avståndet till Manchester City är alldeles för långt att det inte blir någon Premier League-titel. Mourinho lär inte blivit skräckslagen när Sevilla blev motståndet men det är en tupp uppgift som väntar!

Så här tänker vi:

Mourinho är verkligen en coach som tänker 180 minuter i Europaspelet och att komma hem med ett kryss lär inte göra portugisen särskilt orolig. Sevilla kommer lyftas fram av fansen men Uniteds spets är betydligt vassare än spanjonernas. Ett oavgjort resultat känns inte orimligt och vi väljer att spela kryss hos Bethard till oddset 3,25. 

Vårt speltips: Matchen mellan Sevilla och Manchester United slutar oavgjort till oddset 3,25 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com