Sevilla vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Sevilla

sevilla-vs-real-betisDetta är ett hett derby mellan två lokala klubbar med mycket historia. Där också många spelare har gått till varandra under sommaren gör det här till årets höjdpunkt för många av fansen.

Derbyn mellan lokal lag kan vara en grötig tillställning men här tycker vi att Sevillas attackvillighet och styrkor på anfallssidan och mittfältet talar för en ganska öppen fotboll. Sevilla som inte har blivit slagna i år ännu grämer sig säkert med 1 poängaren mot Eibar förra helgen. Man hade 1 man mer under stora delar av matchen och sedan också två man mer och ledde med 1-0  och trots det blev det 1-1. Ofattbart egentligen.

Bortalaget Real Betis

Förra årets Real Betis var ett ganska tråkigt lag att titta på men under tränaren Poyet har man spelat mer positivt och gjort betydligt fler mål än förra året. Man har gjort dubbelt så många mål så här långt och med tanke på att då har det varit matcher mot Barcelon och Vanlencia så är det ännu mer imponerande.

Man har också  spelat oavgjort mot Granada och kanske var man värda 3 poäng i den matchen eftersom man också var det bättre laget.

Så här tänker vi

Vi tror på mål och vi tror på Sevilla så vi spelar Sevilla för Vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.75 hos redbet.

Vi spelar: Sevilla Vinst och Båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar