Sevilla vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Sevilla

sevilla-vs-real-betisDetta är ett hett derby mellan två lokala klubbar med mycket historia. Där också många spelare har gått till varandra under sommaren gör det här till årets höjdpunkt för många av fansen.

Derbyn mellan lokal lag kan vara en grötig tillställning men här tycker vi att Sevillas attackvillighet och styrkor på anfallssidan och mittfältet talar för en ganska öppen fotboll. Sevilla som inte har blivit slagna i år ännu grämer sig säkert med 1 poängaren mot Eibar förra helgen. Man hade 1 man mer under stora delar av matchen och sedan också två man mer och ledde med 1-0  och trots det blev det 1-1. Ofattbart egentligen.

Bortalaget Real Betis

Förra årets Real Betis var ett ganska tråkigt lag att titta på men under tränaren Poyet har man spelat mer positivt och gjort betydligt fler mål än förra året. Man har gjort dubbelt så många mål så här långt och med tanke på att då har det varit matcher mot Barcelon och Vanlencia så är det ännu mer imponerande.

Man har också  spelat oavgjort mot Granada och kanske var man värda 3 poäng i den matchen eftersom man också var det bättre laget.

Så här tänker vi

Vi tror på mål och vi tror på Sevilla så vi spelar Sevilla för Vinst och Båda lagen gör mål till oddset 2.75 hos redbet.

Vi spelar: Sevilla Vinst och Båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com