Shaktar Donetsk vs Braga – Europe League

Hemmalaget Shaktar Donetsk

shaktar-donetsk-vs-bragaDetta är en retur i förra årets kvartsfinal matchen som Shaktar Donetsk vann på ett övertygande sätt. Man vann både mötena med 4-0 när man möttes i Ukraina. Så i den här matchen är man dem klara favoriter.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Shaktar Donetsk har startat årets säsong på ett riktigt bra sätt och man är redan 5 poäng före före alla andra och man leder ligan övertygande. Man har vunnit 8 matcher av 9 möjliga och man kommer till den här matchen med en enkel seger över Volyn med 3-0 i ryggen.

Bortalaget Braga

Braga som redan vet hur det är att spela mot dagens motståndare, Shaktar Donetsk, vet också därmed hur svårt det är för dem att vinna och speciellt att ta poäng på bortaplan.

Man spelade bara 1-1 mot Gent i sin öppningsmatch och man har en riktig svår väg att vandra för att kunna ta sig ur den här gruppen. Men starten i den portugisiska ligan har gått ganska bra så här långt med 4 segrar från de första sex matcherna.

Så här tänker vi

Sjävklart kommer Shaktar Donetsk vinna den här matchen så vi spelar kanske kvällens säkraste spel genom Shaktar Donetsk  -1 Mål till oddset 1.75 hos betsson

Vi spelar: Shaktar Donetsk -1 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar