Shaktar Donetsk vs Braga – Europe League

Hemmalaget Shaktar Donetsk

shaktar-donetsk-vs-bragaDetta är en retur i förra årets kvartsfinal matchen som Shaktar Donetsk vann på ett övertygande sätt. Man vann både mötena med 4-0 när man möttes i Ukraina. Så i den här matchen är man dem klara favoriter.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Shaktar Donetsk har startat årets säsong på ett riktigt bra sätt och man är redan 5 poäng före före alla andra och man leder ligan övertygande. Man har vunnit 8 matcher av 9 möjliga och man kommer till den här matchen med en enkel seger över Volyn med 3-0 i ryggen.

Bortalaget Braga

Braga som redan vet hur det är att spela mot dagens motståndare, Shaktar Donetsk, vet också därmed hur svårt det är för dem att vinna och speciellt att ta poäng på bortaplan.

Man spelade bara 1-1 mot Gent i sin öppningsmatch och man har en riktig svår väg att vandra för att kunna ta sig ur den här gruppen. Men starten i den portugisiska ligan har gått ganska bra så här långt med 4 segrar från de första sex matcherna.

Så här tänker vi

Sjävklart kommer Shaktar Donetsk vinna den här matchen så vi spelar kanske kvällens säkraste spel genom Shaktar Donetsk  -1 Mål till oddset 1.75 hos betsson

Vi spelar: Shaktar Donetsk -1 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com