Sheriff Tiraspol vs Manchester United – Speltips Europa League

Manchester United hade ingen rolig start på Europa League när ett reservbetonat lag spelade helt utan glädje och föll hemma mot Real Sociedad med 0-1. Eftersom helgens PL-omgång sköts upp på grund av Queen Elisabeths död, samt att helgens möte mot Leeds inte spelas på grund av brist på polisresurser i samband med begravningen, kommer Erik Ten Haag säkerligen att spela med bästa möjliga elva.

Datum: 14/9 – 2022
Avsparkstid: 18:45
Arena: Stadionul Zimbru (Chisinau)
Domare: P Rackowski (Polen)

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Sheriff Tiraspol inledde fint

Moldaviens bästa lag tog fotbollsvärlden med storm när de överraskande nådde Champions League förra säsongen och till och med vann borta mot Real Madrid med 2-1. Nu har de tappat halva laget och ser inte alls lika starka ut. Men i första matchen mot Omonia gick det ändå bra då de vann med 3-0. Därmed leder de gruppen efter en spelad omgång.

Manchester United lär spela med bästa laget

Med tanke på att förra helgens omgång i Premier League ställdes in och att Man Uniteds match mot Leeds kommande helg är framflyttad lär United ställa upp med bästa lag. Erik ten Haag valde ett reservbetonat lag senast. Men nu lär det bli en starkare elva för att få med sig alla tre poängen. Allt annat vore en riktig överraskning. United har gått bra i Premier League efter den svaga inledningen och har fyra raka segrar i ligaspelet. Men i Europa League blev det ingen bra start med förlust mot Real Sociedad med 0-1.

United tar hem detta

Med tanke på att United lär ställa mot bästa möjliga elva mot Sheriff Tiraspol tror vi också de kommer att ta alla tre poängen vilket oddsen hos svenska bettingsidor också visar. Av denna anledning väljer vi att spela Manchester United som segrare till oddset 1,23 hos Hajper.

Vårt speltips: United vinner borta mot Tiraspol till oddset 1,23 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com