Skellefteå AIK vs Rögle BK – Speltips SHL

Det är dags för kvartsfinalSkellefteå AIK speltips kvartsfinal mot Rögleer i SHL där Skellefteå är hemmalag i första mötet mot Rögle. Gästerna har haft en svajig säsong och var nära på att ställa till det för sig i åttondelsfinalen mot Leksand då de förlorade första mötet. Men efter att ha vunnit match två och tre är de nu klara för kvartsfinal. Det är dock Skellefteå som är favoriter i första mötet enligt oddsen hos svensk betting. Har de vad som krävs för att vinna den viktiga matchen eller hur ska det gå i detta möte?  

Datum: 16 mars 2023
Nedsläpp: 19:00
Arena: Skellefteå Kraft Arena (Skellefteå)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på SHL

Skellefteå är klara favoriter

Skellefteå slutade tvåa i grundserien i SHL och är därför klara favoriter mot tabellnian Rögle. Men det krävs givetvis en fulländad prestation för att ta sig vidare och nå semifinal. Skellefteå har inte vunnit SM-guld på ett tag men är tillsammans med Växjö favoriter att lyckas den här gånge. Har de vad som krävs för att få en fin start hemma mot Rögle?

Rögle har inte gått att känna igen

Rögle vann Champions Hockey League förra säsongen och har också spelat SM-final nyligen. Men säsongen 2022/23 har inte blivit vad laget hoppats på. Nia i tabellen gjorde att laget fick spela åttondelsfinal mot Leksand och efter förlust i den inledande matchen tog laget två segrar. Men inte mycket tyder på att de skulle kunna hota Skellefteå.

Skellefteå tar hem segern

Hemmalaget är favoriter av en anledning och vi tror inte att Rögle ska kunna hota Skellefteå på bortais. Skellefteå är tillräckligt starka för att vinna matchen och vi tror de gör detta. Därför spelar vi Skellefteå som segrare till oddset 1,53 hos Expekt.

Vårt speltips: Skellefteå vinner hemma mot Rögle till oddset 1,53 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på SHL