Skottland vs England – VM kval

Hemmalaget Skottland

Skottland kunde nästan ta sig till EM 2016 i Frankrike men de missade när dem bara nådde en fjärdeplats i gruppen, bakom Irland. Just nu ser det ut som om de även skall missa VM i Ryssland nästa år.  Ett flertal dåliga insatser har återigen gett dem en fjärdeplats i VM-kvalgruppen.  Nu saknar man två poäng för att få spela kvalspel och precis framför sig har man Slovakien.

Spela hos Oddsautomaten och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Upp till tredjeplatsen är det hela sex poäng. Det finns fortfarande tid för dem att återta poäng och en bättre plats i gruppen om de bara kan sluta ge bort sina poäng i dem matcher som de har spelat hitintills.

Bortalaget England

England är som brukligt numera i toppen av den här gruppen med en hälsosam ledning på fyra poäng ner till tredjeplatsen som innehavs av Slovakien. Det är inte garanti på bra spel i Ryssland nästa år men just nu ser dem riktigt trygga ut i den här gruppen. I den förra matchen spelade dem mot Litauen som dem vann över med 2-0. Formen just nu är fyra vinster, två oavgjorda och en förlust på de senaste sju matcherna. Kan de kontrollera matchen som de har gjort mot de övriga lagen i gruppen har dem stor chans till tre poäng.

Så här tänker vi

Övertaget på England är stort och de skall också vinna matchen så vi väljer att spela England för vinst och båda lagen gör mål till oddset 4.55 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: England för vinst och båda lagen gör mål hos Oddsautomaten

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com