Skottland vs Ukraina – Speltips VM-kval Play Off

Efter att ha vunnit sex raka kvalmatcher till VM är Skottland nu bara två matcher från att nå sitt första VM-slutspel sedan 1998. Men det blir ingen lätt uppgift då det kommer vara ett motiverat Ukraina som står på andra sidan. Det blir helt klart en spännande match där vinnaren når Play Off final och endast är 90 minuter från ett VM-slutspel i Qatar 2022. Räkna med nerver och dramatik.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Skottland vill nå första VM-slutspelet sedan 1998

Skottland må ha lyckats med att nå EM förra sommaren men ett VM-slutspel var det längesedan de spelade. Men världens sympatier ligger inte med Skottland inför detta möte vilket är förståeligt med tanke på situationen i Ukraina. Skottland har dessutom fem spelare borta på grund av skador.

Ukraina kommer motiverat

Med tanke på Rysslands invasion av Ukraina är det säkerligen ett lag som kommer göra allt för att ge glädje till sitt folk, i alla fall i några sekunder som Manchester Citys Oleksandr Zinchenko utryckte det. Ukraina gick faktiskt obesegrade genom VM-kvalet till VM 2022 med 2 vinster och 6 kryss. Men Frankrike vann gruppen och Ukraina behöver därför kvala in till turneringen.

Blir en dramatisk match

Det kommer sannerligen bli spännande med en finalplats till spel som i sin tur ger en plats i VM 2022. Spelbolagen i Sverige håller Skottland som knappa favoriter då de spelar på hemmaplan i Glasgow. Vi tror dock på en skräll och att Ukraina vinner. Därför spelar vi Ukraina som vinnare till oddset 3,40 hos Speedybet.

Vårt speltips: Ukraina vinner över Skottland till oddset 3,40 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på VM-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com