Slovakien vs England – VM kval

Hemmalaget Slovakien

Slovakien vs EnglandSlovakien hade ett ganska skönt EM 2016 och man spelade hyfsat bra också. Man kom på en 3de plats i sin grupp och i den gruppen återfanns England, Ryssland och Wales. Tack vare 3de platsen gick man vidare och fick möta Tyskland som ganska enkelt avpolletterade dom.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men Slovakien gjorde en fin insats under EM och visade oss sina kvalitéer när det som mest behövs. Mot England försvarade man sig riktigt bra och mot Ryssland visade man sin attackförmåga när man vann med 2-1.

Bortalaget England

Ännu en  gång så kvalificerar man sig vidare från en grupp under EM. Men sedan blev laget helt talanglöst och kunde inte fortsätta längre in i turneringen som vanligt.

Man spelade oavgjort mot både Rysssland och Slovakien och med ett sent mål mot Wales så lyckades man vinna den matchen. Detta gjorde att man skulle få ett ganska lätt motstånd i första matchspelet efter gruppen och den spelades mot Island. Vi vet alla vad som hände när England fick möta den Isländska vulkanen. Roy Hodgson avgick och in kom Sam Allardyce.

Så här tänker vi

Inte mycket har hänt med de här två lagen sedan EM och ofta upprepar sig historien så vi spelar Oavgjort till oddset 3.2 hos comeon

Vi spelar: Oavgjort hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com