Slovakien vs Holland – Träningslandskamp

Slovakisk flaggaTvå lag utanför VM väljer ändå att ladda upp till VM med en träningslandskamp. Slovakien har bara spelat ett VM som självständigt land vilket var 2010 i Sydafrika. Holland hade två raka VM-medaljer men lyckades ändå inte ta sig till mästerskapet efter att både Sverige och Frankrike blivit för svåra. För Slovakien gäller det att få igång laget som innehåller en hel del intressanta spelare.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Slovakien

Slovakien har sedan självständigheten kvalificerat sig in till två mästerskap. I EM 2016 gick man vidare från gruppen men Tyskland blev för svåra i åttondelsfinalen. Istället fick man fokusera på kvalet till VM 2018 men trots att man kom tvåa räckte man inte till i Playoff. Laget missade VM och får nu blicka framåt. Spets finns det i laget genom stjärnan Marek Hamsik. Ska han leka med Hollands försvar eller blir det någon annan som kliver fram?

Bortalaget Holland

Dubbla regerande VM-medaljörerna Holland misslyckades fatalt i kvalet till VM i Ryssland. Trots ett betydligt bättre lag än Sverige på pappret lyckades blågult hamna före Holland i tabellen med marginal. Nu får man blicka framåt även om de holländska supportrarna naturligtvis gråter över att ha missat turneringen. Ingen orange folkfest i Ryssland inte.

Så här tänker vi:

En oerhört jämn match mellan två jämna lag även om Holland har lite mer spets att plocka fram. Dock har de orangeklädda knappast imponerat senaste månaderna och Slovakien är bättre än vad många tror! Vi tror att det blir en jämn match mellan två bra lag! Därför väljer vi att spela oavgjort på matchen till oddset 3,40 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Slovakien och Holland slutar oavgjort till oddset 3,40 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com