Slovenien vs England – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Slovenien

slovenien-vs-englandSlovenien är i bra form sett till de sista två matcherna. I lördags vann man mot Slovakien med 1-0 och mot Litauen spelade man oavgjort och det innebär att man just nu har sköna 4 poäng att luta sig tillbaka mot. I dagens match kommer man dock inte att kunna vila någonting utan det kommer att krävas att man spelar fokuserat och med ett bra och starkt försvar.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kan man också ta en poäng mot England ja då ser det mycket ljust ut för Slovenien inför framtiden och man kan vara på god väg att bli grupp tvåa. Slovenien har deltagit i tre stora mästerskap inklusive 2 stycken VM.

Bortalaget England

Detta blir en bra test för Gareth Southgate och det lag han ställer på plan. Vill han bli Englands nästa permanenta tränare måste han få laget att göra en bra match mot Slovenien. I matchen mot Malta kunde det ha blivit fler mål för laget än de 2 mål man gjorde och att England inte fick in fler mål var på grund av flera superräddningar av Maltas målvakt.

Om England vinner den här matchen ser man starka ut inför kommande matcher för den här gruppen ser relativt svag ut. Vinner man idag har man också klarat av 2 av de 3 potentiella svåra matcherna i den här gruppen.

Så här tänker vi

Vi tror att England spelar med fokus och pondus och vi spelar England Över 1.5 Mål till oddset 2.10 hos betsson

Vi spelar: England Över 1.5 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com