Southampton vs Chelsea – England, Premier League

Hemmalaget Southampton

southampton-vs-chelseaSom vanligt med Southampton har de spelat både bra matcher och mindre bra matcher när man också som vanligt har vant sig vid den årliga förlusten av bra spelare samt tränare som lämnat laget. Återigen har man lyckats samla ihop sig och hitta både tränare och spelare till laget samt spela ihop sig till ett hyggligt bra lag.

Deras vinst över Sunderland med 1-0 i Liga Cupen gjorde att man har vunnit sex matcher, spelat 3 oavgjorda och förlorat en match på deras 10 senaste matcherna. Förlusten var inte heller något man förtjänade mot Milan och dessutom har två oavgjorda matcher varit mot lag såsom Leicester och Manchester City så egentligen är allt denna säsong riktigt bra för Southamptons fans.

På hemmaplan är man än bättre och de har inte förlorat på hemmaplan ännu. Man har inte förlorat på fem matcher på sin egen hemmaarena.

Bortalaget Chelsea

Chelsea åkte ur sin första turnering under veckan då West Ham slog dem med 2-1 i Liga Cupen. Anontio Conte spelade med en ganska stark trupp dessutom med spelare såsom David Luiz, Gary Cahill, John Terry, Willian och Oscar till exempel som startspelare och sedan startade Diego Costa och Eden Hazard från bänken. Men det hjälpte alltså inte utan man åkte ur den här turneringen.

Så här tänker vi

Vi tror på en målsnål match och vi spelar Under 2.5 Mål till oddset 1.80 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos redbet

Lämna en kommentar