Southampton vs Chelsea – England, Premier League

Hemmalaget Southampton

southampton-vs-chelseaSom vanligt med Southampton har de spelat både bra matcher och mindre bra matcher när man också som vanligt har vant sig vid den årliga förlusten av bra spelare samt tränare som lämnat laget. Återigen har man lyckats samla ihop sig och hitta både tränare och spelare till laget samt spela ihop sig till ett hyggligt bra lag.

Deras vinst över Sunderland med 1-0 i Liga Cupen gjorde att man har vunnit sex matcher, spelat 3 oavgjorda och förlorat en match på deras 10 senaste matcherna. Förlusten var inte heller något man förtjänade mot Milan och dessutom har två oavgjorda matcher varit mot lag såsom Leicester och Manchester City så egentligen är allt denna säsong riktigt bra för Southamptons fans.

På hemmaplan är man än bättre och de har inte förlorat på hemmaplan ännu. Man har inte förlorat på fem matcher på sin egen hemmaarena.

Bortalaget Chelsea

Chelsea åkte ur sin första turnering under veckan då West Ham slog dem med 2-1 i Liga Cupen. Anontio Conte spelade med en ganska stark trupp dessutom med spelare såsom David Luiz, Gary Cahill, John Terry, Willian och Oscar till exempel som startspelare och sedan startade Diego Costa och Eden Hazard från bänken. Men det hjälpte alltså inte utan man åkte ur den här turneringen.

Så här tänker vi

Vi tror på en målsnål match och vi spelar Under 2.5 Mål till oddset 1.80 hos redbet.

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com