Southampton vs Liverpool – Speltips Premier League

Efter Manchester Citys poängtapp mot West Ham är det något mer öppet i titelstriden för Premier League. Men Liverpool måste fortfarande hoppas på ett mirakel för att kunna vinna Premier League. De ligger nämligen fyra poäng bakom Manchester City med en match mindre spelad. Två omgångar återstår för klubben som fortfarande har chans på en kvadrupel.

Hämta ett gratisspel hos Betinia och använd på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Southampton är sugna på att stanna kvar

Även om formen inte är något vidare ser det ändå ut att bli nytt kontrakt för Southampton. De har tre lag mellan sig själva och nedflyttning och har sex poäng til godo när två omgångar återstår. Därmed är det helt klart stor sannolikhet att laget får spela i Premier League nästa säsong.

Liverpool måste vinna

Förlust för Liverpool innebär att det inte blir någon ligatitel eller kvadrupel för laget. Men det finns fortfarande chansen. Skulle Liverpool vinna mot Southampton är det en poäng upp till Manchester City inför den avslutande omgången. Men då City har Aston Villa hemma kan det bli tufft. Men efter att ha säkrat FA-cupen i helgen efter ännu en straffseger mot Chelsea finns det helt klart hopp och svenska bettingsidor tror på bortalaget.

Liverpool tar en enkel seger

Mycket tyder på att Liverpool kommer att plocka en enkel seger mot Southampton. ”The Saints” har sju förluster på de 10 senaste matcherna och har varit en besvikelse denna säsongen. Med tanke på det flyt Liverpool har just nu är det mycket som tyder på seger. Därför spelar vi Liverpool som vinnare till oddset 1,40 hos Betinia.

Vårt oddstips: Liverpool vinner över Southampton till oddset 1,40 hos Betinia

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com