Southampton vs Manchester City – Oddstips EFL Cup Kvartsfinal

Southampton Man City speltips EFL Cup kvartsfinalSouthampton och Manchester City gör upp i ligacupens kvartsfinal där Man City är klara favoriter. De vilade sina nyckelspelare i helgens FA Cup-match mot Chelsea men vann ändå komfortabelt med 4-0. Därför lär de ställa ett starkt lag på banan i EFL Cup mot Southampton då det är en semifinal som står på spel. Nu återstår det att se om Southampton kan hota Man City eller om det blir en seger som förväntat för gästerna.

Datum: 11 januari 2023
Avspark: 21:00
Arena: St. Mary’s Stadium (Southampton)
Domare: P Bankes

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Southampton vill skrälla

Southamton ligger sist i Premier League men har gått starkt i cupspelet. Seger i helgen mot Crystal Palace i FA-cupen och avancemang till kvartsfinal i EFL Cup. I Premier League är det dock nattsvart med sex raka förluster och jumboplats. Laget skulle dock kunna få självförtroende om de skulle slå ut Man City och nå semifinalen. Men det blir tufft om vi tittar på oddsen hos svensk betting.

Man City är klara favoriter

Manchester City slåss på alla fronter och tar gärna hem EFL Cup. Men då krävs det att de först tar sig förbi Southampton. Laget visade ett styrkebesked i helgens match mot Chelsea i FA-cupen. 4-0 trots att Haaland, de Bruyne och andra stjärnor satt på bänken. Därför lär Guardiola formera ett starkt lag i Carabao Cup mot Southampton även om det väntar Manchester-derby i helgen i Premier League.

City tar sig vidare

Det är svårt att se något annat resultat än att Man City tar sig vidare. De har vunnit de två senaste mötena mot Southampton med 4-0 och 4-1. Nu gäller det att fortsätta på inslagen väg och ta sig vidare till semifinal. Det är något vi tror de kan lyckas med. Vi spelar Man City som vinnare till oddset 1,20 hos Hajper. 

Vårt speltips: Man City vinner borta mot Southampton till oddset 1,20 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller