Southampton vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Southampton

Southampton vann på ett imponerande sätt mot West Bromwich när man vann med 1-0 på bortaplan förra helgen. Sedan följde man upp med att plocka ner Crystal Palace när man vann med 3-1 i mitten på veckan. Nu har de 40 poäng och man ligger bra till i tabellen inför slutfasen av säsongen.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

West Bromwich ligger precis framför dem på åttondeplats med Everton verkar för svåra för Southampton att nå. Southampton tar säkert hellre en åttondeplats när säsongen är slut när man summerar den.

Bortalaget Manchester City

Manchester City lyckades avsluta sin segerlösa svit när man vann mot Hull med 3-1. Det var säkert skönt att få spela mot Hull då de fyra tidigare matcherna var extra svåra då man mötte lag såsom Monaco, Liverpool, Arsenal och Chelsea. Nu kan de istället fokusera att trycka på inför slutet så att man säkrar minst en fjärdeplats i ligan.

Manchester City ligger för tillfället på en fjärdeplats och man har fyra poängs försprång mot Manchester United.

Så här tänker vi

Vi tror på målkalas och väljer att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål till oddset 2.10 hos comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com