Southampton vs Tottenham – Premier League

Botten mot toppen väntar när Southampton får besök av Tottenham under söndagens enda Premier Southampton loggaLeague-match. Formen mellan lagen skiljer sig kraftigt med ett Tottenham som har sex raka utan förlust medan Southamptons statistik är mindre smickrande med 10 matcher utan seger. St Marys Stadium är platsen dit blickarna vänds och ett Southampton på nedflyttningsplats måste gå för segern trots det är Spurs som står på andra sidan.

Hämta din välkomstbonus på upp till 2000 kronor hos Mybet

Hemmalaget Southampton

Southampton har inte presterat i närheten av förväntat under säsongen 2017/18. Detta har lett till att Southampton just nu ligger på en nedflyttningsplats och det är inte mycket som talar för att trenden vänds inom den närmsta framtiden. Visserligen blev det seger i Fa-cupen men de senaste 10 ligamatcherna har varit utan vinst. Nu är det Tottenham som kommer på besök och den formstarka Londonklubben blir en rejäl nöt att knäcka för de rödvita.

Bortalaget Tottenham

Tottenham är som förväntat med och slåss om platserna i toppen. Upp till ettan City är avståndet orimligt lång men topp 4 och spel i Champions League nästa år är det rimliga målet som just nu ligger inom räckhåll. Upp till fjärdeplatsen som Liverpool just nu innehar är det bara tre poäng. Då Liverpool inte spelar förrens på måndagen har Spurs möjlighet att ta över fjärdeplatsen vid seger mot Southampton med minst tre mål. Förvänta er en Pochettino som mönstrar starkaste lag inför matchen där tre poäng bara är ett måste.

Så här tänker vi:

Tottenham är för bra för att Southampton ska kunna hota. Visserligen är Southampton för bra för att åka ur ligan men ett kontrakt räddas inte mot Tottenham även om Southampton har fördel av hemmaplan. Spurs krigar på i toppen och med ett Liverpool i bra form behövs en seger för att inte tappa ytterligare poäng upp till topp 4. Vi tror att Tottenham vinner matchen och hämtar oddset 1,65 hos Mybet.

Vårt speltips: Tottenham besegrar Southampton borta till oddset 1,65 hos Mybet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Tagged With :