Southport vs Fleetwood Town – England FA Cupen

Hemmalaget Southport

southport-vs-fleetwood-townSouthport är i bra form på hemmaplan och man spelar i National League. Men då har de inte heller mött ett lag såsom Fleetwood Town som spelar i en bättre liga. Man har släppt in mål i alla sina hemmamatcher utom i två av dem. Som om inte det vore nog så har har man när man väl har förlorat på hemmaplan också släppt in mer än tre mål.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Southport måste i dagens match koncentrera sig på sitt försvar och utnyttja de kontringar som man eventuellt får. Målvakten och backlinjen måste vara på topp annars kan det lätt rinna in lite väl många mål.

Bortalaget Fleetwood Town

Fleetwood Town som spelar i League One möter idag ett lag som spelar i en två divisioner lägre liga. De har dessutom nått bra resultat mot Southport från tidigare matcher men kanske kan kvällens match vara lite knivig för dem då det trots allt är på bortaplan.

På bortaplan har man inte heller varit alltför farliga den här säsongen i sin egen liga men nu möter man ett betydligt lättare motstånd så det bör passa dem bra.

Så här tänker vi

Vi tror att Fleetwood får det enkelt idag och vi spelar Fleetwood Town för Vinst Och Över 2.5 Mål till oddset 2.10 hos comeon

Vi spelar: Vinst för Fleetwood Town & Över 2.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar