Spanien mot Nederländerna – Speltips kvartsfinal i Dam-VM 2023

Spanien Nederländerna

Två av de mest lovande lagen möts i Wellington för en plats i semifinalen. Spanien är favoriter enligt oddsen hos men Nederländerna är starka och kom tvåa i VM 2013. Vem håller nerverna i styr och vinner den spännande matchen. Räkna med att befolkningen i såväl Spanien som Nederländerna kliver upp tidigt för att titta på matchen.

Datum: 11 augusti 2023
Avspark: 03:00
Arena: Sky Stadium (Wellington)
Domare: S Frappart (Frankrike)

Bästa oddset för matchen hittar du hos Betinia.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Spanien har gått från kritik till triumf

Efter att ha avslutat gruppspelet med en förlust mot Japan var Spaniens lag under hård granskning. Men med en övertygande 5-1 seger mot Schweiz i åttondelsfinalen har La Roja visat att de inte bara tillhör turneringens topp utan att de har potential att gå hela vägen. Den erfarna anfallaren Esther González uttryckte tydligt att målet vaitr att nå kvartsfinalen. Men nu sätter Spanien ännu högre mål.

Nederländerna är svårslagna

Trots att Nederländernas 2-0 seger över Sydafrika kan vframså som en dominant seger var det målvakten Daphne van Domselaar som hade en avgörande roll. Med tre hållna nollor på fyra matcher är Nederländernas försvar ett av turneringens absolut bästa. Framför det solida försvaret finns ett formidabelt anfall men Oranje kliver in i matchen som underdogs trots att de är obesegrade i sex matcher.

Vem går till kvartsfinal

Spanien har haft en imponerande form men deras 0-4-förlust mot Japan kan vara ett tecken på att de är sårbara mot topplag. Nederländernahar ett starkt försvar och ett anfall som vet hur man hittar målet. Men med Spaniens nuvarande form kan det bli en jämn match. Aitana Bonmatí och Jill Roord kommer att vara de viktiga spelarna att hålla ett öga på. I slutändan tror vi att Spanien är tillräckligt starka för att vinna. Vi spelar de som segrare till oddset 1,89 hos Betinia.

Vårt speltips: Spanien vinner till oddset 1,89 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia för att spela på Fotbolls-VM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller