Spanien mot Sverige – Final Handbolls-VM

Sverige ska precis som i VM 2021 spela final i ett stort mästerskap. Den här gången är det Spanien som står för motståndet. Detta Spanien mötte Sverige i gruppspelet och då blev det förlust. Det svenska laget har haft det tufft mot Spanien och inte vunnit sedan 2014 mot spanjorerna, den gången i en träningsmatch. Sedan dess har Spanien vunnit tio raka matcher i samtliga turneringar och matcher.

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och kom igång med betting på handboll

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller            

Tar Sverige guldet?

Det svenska landslaget i handboll har gjort succé under förbundskapten Glenn Solberg. I VM förra året blev det också final men där föll Sverige mot Danmark. I detta VM har man återigen växt under turneringens gång och trots mängder av motgångar, bortfall och smitta i truppen har laget tagit sig samman och vunnit match efter match. Efter en något trevande inledning med en seger på de tre första matcherna har Sverige gått rent och slagit ut nationer som Norge och nu senast Frankrike, som vann OS senast, i semifinalen.

Spanien är ingen lätt nöt att knäcka

Det spanska laget är oerhört starka och har precis som Sverige enbart förlorat en match. Det var i mellanrundan mot Norge. Men i semifinalen mot förhandsfavoriten Danmark visade Spanien sin styrka och vann med fyra bollar efter 29-25. Enligt oddsen hos svenska bettingbolag blir det dock en väldigt jämn match och det kan verkligen gå hur som helst.

Blir en rysare till final

Räkna med en jämn och tät match som en final bör vara. Sverige må ha haft det svårt mot Spanien de senaste sju åren men nu är det dags för en vändning. Det kommer säkerligen att bli en rysare in i det sista men i slutändan tror vi att Sverige har vad som krävs för en seger. Därför spelar vi Sverige som vinnare av handbolls-EM till oddset 2,20 hos Mr Green

Vårt speltips: Sverige tar EM-guld under ordinarie tid till oddset 2,20 hos Mr Green

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på finalen av Handbolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller