Spanien vs Costa Rica – Speltips Fotbolls-VM Damer

Grupp C i damernas VM 2023 inleds när gruppfaSpanien vs Costa Rica - Speltips Fotbolls-VM Damervoriterna Spanien ställs mot ett Costa Rica som hoppas kunna oroa. Precis som de gjorde när dessa två möttes gruppspelet vid VM 2015. De spelade överraskande 1-1 i den matchen men båda lagen misslyckades med att ta sig vidare till utslagsfasen då Spanien kollapsade och hamnade sist. Men Spanien är nu en av favoriterna att lyfta trofén efter att bara ha förlorat en av sina 14 senaste matcher där de tagit 12 vinster och spelad 1 oavgjort. Oddsen hos svensk betting pekar på Spanien som klara favoriter. Men frågan är hur mycket de vinner med?

Datum: 21 juli 2023
Avspark: 09:30
Arena: Sky Stadium (Wellington)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Spanien är klara favoriter

Spanien är de klara favoriterna att ta sig vidare från grupp C och lär börja turneringen med en stark seger över Costa Rica. Med sin starka form och imponerande matchsvit är de förmodligen det bästa laget i gruppen. Spelare att hålla ett öga på är Spaniens dubbla Ballon d’Or-vinnare Alexia Putellas som är obesegrad i landslaget när hon gör mål.

Costa Rica kämpar för att överleva

Å andra sidan kommer Costa Rica in i turneringen med mycket få förväntningar efter att ha misslyckats med att upprepa sina fina prestationer i VM 2015 där de tog poäng i två av tre matcher. Nationen misslyckades att kvalificera sig för VM 2019. Med tanke på deras svaga form verkar oddsen vara emot att FIFA:s nummer 36 kommer förbi gruppspelet.

Många mål att vänta

Båda lagen har visat att de kan göra mål och med tanke på hur viktiga de första matcherna i gruppspelet är förväntar vi oss att båda lagen kommer att gå för seger. Med tanke på Spaniens offensiva styrka och Costa Ricas defensiva svagheter tror vi att detta kan bli en mycket målrik match. Därför väljer vi att spela på över 4,5 mål till oddset 1,62 hos Snabbare.

Vårt speltips: Över 4,5 mål i matchen mellan Spanien och Costa Rica till oddset 1,62 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2023

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller