Spanien vs Turkiet – EM

Hemmalaget Spanien

Spanien vs TurkietSpanien som ska försöka försvara sin EM titel från förra gången i och med årets upplaga av EM. De har dragits med rykten om att David De Gea inte riktigt är i form eller att dom inte kan vinna eller göra mål. Att dom helt enkelt är på dekis.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men Spanien vann trots detta matchen mot Tjeckien och som vanligt dominerade man bollinnehav och lyckade passningar. Dock lyckades man inte göra mål tidigt mot att bra försvar av Tjeckiens backar och Alvaro Morata, Nolito och David Silva som startade matchen fick inte göra mål.

Till slut blev det ett väldigt snyggt och ospanskt mål som fällde avgörandet. Andres Iniesta skickade iväg en perfekt boll som Gerard Pique kunde nicka in i bottre änden av målet.

Bortalaget Turkiet

Turkiet som nu har haft flera landslag på gång i europeiska sammanhang har även i år ett lovande lag  och stark på pappret. Men oturen grinade dom i ansiktet då man inte lyckades vinna utan man förlorade i EM’s kanske svåraste grupp. Detta behövde man inte utan med en vinst hade allt sett mer lovande ut.

Det kommer att bli intressant att se om Turkiet kan störa Spaniens bollinnehav såpass mycket att man faktiskt får kontroll på matchen själva för att kunna avgöra eller om man kommer att gå på kontringar.

Så här tänker vi

Vi tror nog att Spanien lyckas spela oavgjort eller vinna men vi tror mer på en målsnål omgång och spelar på Under 2.5 mål till oddset 1.80 hos Leo Vegas

Vi spelar: Under 2.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com