Spanien vs Ukraina – Speltips U21-EM

För andra gången i denna turnSpanien vs Ukraina - Speltips U21-EMering ska Spanien och Ukraina mötas. Men nu är det betydligt mer på spel då vinnaren får spela final mot antingen England eller Israel. Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Spanien som är favoriter men gruppspelsmatchen slutade 2-2 och Ukraina slog ut Frankrike i kvartsfinalen med 3-1. Därmed kan det verkligen bli en dramatisk tillställning i Bukarest under onsdagskvällen. Vem har vad som krävs för att nå den stora finalen?

Datum: 5 juli 2023
Avspark: 21:00
Arena: Stadionul Steaua (Bukarest)
Domare: E Lambrechts (Belarus)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på U21-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Spanien är favoriter

Det unga spanska laget med stjärnor från La Liga har gjort en stark turnering utan att övertyga avsevärt. I gruppspelet inledde de med att vinna mot Rumänien med 3-0 innan Kroatien avfärdades med 1-0. I den sista gruppspelsmatchen mot Ukraina blev det dramatiskt då spanjorerna hämtade upp underläge två gånger om och kvitterade i matchminut 90. Därmed väntade Schweiz i kvartsfinal och efter 1-1 under ordinarie tid lyckades Miranda avgöra i den 103:e minuten.

Ukraina är turneringens överraskning

Ukraina har imponerat stort under turneringen och är fortfarande obesegrade. I gruppspelet vann de med 2-0 mot Kroatien och 1-0 mot Rumänien innan de spelade 2-2 mot Spanien. Men den mest imponerande prestationen inträffade i kvartsfinalen mot Frankrike. Ukraina var klara underdogs enligt oddsen och hamnade i tidigt underläge. Men efter två mål av Sudakov och ytterligare ett mål från Bondarenko kunde de vinna med 3-1.

Är det en skräll på gång?

Trots att Spanien är favoriter är det Ukraina som har imponerat mest under turneringen. De var bättre i mötet mot Spanien och visade mot Frankrike att de kan slå världens bästa nationer. Vi tror att de har ytterligare en skräll i sig och spelar de som vinnare (inklusive förlängning och straffläggning) till oddset 3,00 hos Betsson.

Vårt speltips: Ukraina avancerar till final till oddset 3,00 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på U21-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller