Speltips EM-finalen mellan Italien – England

Det är dags för EM-final och det är Italien och England som drabbar samman i en högintressant match. Båda lagen har haft en riktigt bra turnering men frågan är om inte det italienska landslaget imponerat lite mer? Men det är England som är knappa favoriter och har fördel av hemmaplan. Frågan är om de får lyfta bucklan inför hemmafansen eller om det blir Italien som går av med segern? Oavsett vilket har vi mycket spännande fotboll att se fram emot.

Hämta din välkomstbonus på No Account Bet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kan Italien ta hem EM-guldet?

Det är verkligen ett nytt italienskt landslag vi fått se den här turneringen. Mancini har gjort underverk med laget som fortsätter att gå från klarhet till klarhet. Efter ett fenomenalt gruppspel med 7-0 i målskillnad på tre matcher har det varit tuffare i slutspelet. Det krävdes förlängning för att slå Österrike i åttondelen och i kvartsfinalen vann man med uddamålet mot Belgien. I semifinalen mot Spanien krävdes det straffar för att avgöra men väl där visade Italien en oerhörd kyla. Gör de detta i finalen också?

England har ett starkt lag och hemmaplansfördel

Det engelska landslaget är framme i sin första final någonsin i ett EM-slutspel. Frågan är om de klarar av att bärga guldet också. Som vanligt har det rått enorm hybris bland engelsmännen men sen är de också framme i finalen. Mot Danmark hade de såväl publik som domare med sig. Straffen de fick på tilläggstid var extremt billig och Harry Kane kunde slå in returen och säkra finalplatsen. Har de samma marginaler i finalen?

En jämn och spännande match

Vi tror att det kan bli en väldigt jämn och spännande match vilket oddsen också visar. Du som vill oddsa på matchen kan göra det hos No Account Bet som har riktigt fina odds på EM. Vi tror det att det blir så jämn att det kommer krävas förlängning för att avgöra detta. Därför väljer vi att spela oavgjort och får oddset 3,00 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Matchen mellan Italien och England slutar oavgjort till oddset 3,00 hos No Account Bet

Team Oddsgurun