Spezia vs Verona – Speltips Serie A Playoff

Spezia lär ångra att de inte höll tätt på tilSpezia vs Verona - Speltips Serie A Playoffläggstiden mot Roma i den sista omgången. Tack vare ett sent insläppt mål förlorade laget och tappade den poäng som höll laget kvar i Serie A. Tack vare förlusten hamnade de istället på samma poäng som Verona som också fick 31 poäng. Därför väntar nu ett dramatiskt möte i Playoff, det första av skådat slag sedan 2005. Matchen spelas på neutral plan och enligt oddsen hos svensk betting kommer det bli en dramatiskt drabbning. Vem har vad som krävs för att vinna matchen och säkra ett nytt kontrakt nästa säsong i Serie A?

Datum: 11 juni
Avspark: 20:45
Arena: Mapei Stadium – Città del Tricolore (Reggio Emilia)
Domare: D Orsato

Hämta en välkomstbonus hos Expekt och spela på matchen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Spezia måste studsa tillbaka

Att släppa in ett mål så sent som Spezia gjorde är givetvis blytungt. Trots bättre målskillnad än Verona väntar nu Playoff eftersom reglerna i Serie A är sådana. Spezia avslutade säsongen riktigt svagt med endast en seger på de tolv avslutande matcherna. Dock får man ta med sig att man inte förlorat mot Verona under säsongen.

Verona är knappa favoriter enligt oddsen

Det lär bli en jämn drabbning men Verona är något av favoriter, om än knappa sådana. De hade en helt okej vår tre vinster, tre oavgjorda och fyra förluster på de avslutande tio omgångarna. Det gjorde att laget tog tillräckligt med poäng för att få till en match i Play Off. Nu är frågan om de har vad som krävs för att vinna mot Spezia? Räkna med en dramatiskt tillställning med mycket känslor mellan de två lagen.

Vem säkrar nytt kontrakt?

Det är hugget som stucket om vem som säkrar ett nytt kontrakt i Serie A. En sådan här match har vi inte fått uppleva på 18 år och det är givetvis dramatiskt när så mycket står på spel. Vi tror att Spezias sena insläppta mål kan ha satt sig i huvudet och att Verona därför vinner. Av denna anledning spelar vi Verona som vinnare till oddset 2,63 hos Expekt.

Av denna anledning spelar vi Verona som vinnare till oddset 2,63 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Serie A 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller