Sporting Lisbon vs Borussia Dortmund – Champions League

Hemmalaget Sporting Lisbon

sporting-lisbon-vs-borussia-dortmundDet har gott bra för Sporting Lisbon i starten på Champions League. Man förlorade mot Real Madrid i öppningsmatchen precis som alla trodde men man förlorade precis i slutminuterna med  2-1 och det är inget de behöver skämmas för. Därefter vann de ganska enkelt mot Legia Warszawa men betänker man att Borussia tillsammans med Real Madrid båda spelar för vinst i gruppen är det otroligt svårt för Sporting Lisbon att ta sig vidare.

Trots att man också förlorade i den inhemska ligan precis efter förlusten mot Real Madrid har man spelat upp sig och formen är bra med 3 vunna matcher och 1 oavgjord på de 4 senaste matcherna. Man har gjort 10 mål och släppt in 6 mål. Mycket av detta kan man tacka Bas Dost för eftersom han har gjort 3 mål i de senaste 3 matcherna och han har redan gjort mål i Champions League också.

Bortalaget Borussia Dortmund

Men Borussia Dortmund är inte sämre utan den riktigt farliga anfallsspelaren heter Pierre-Emerick Aubameyang. Den snabba anfallaren har redan gjort 6 mål i ligan och ytterligare 2 stycken i Champions League. Samarbetet med ynglingen Ousmane Dembele fungerar dessutom ypperligt och passningsspelet dem emellan är suveränt.

Så här tänker vi

Vi tror att Borussia Dortmund vinner matchen och vi har hittat spelet Borussia Dortmund Vinst Och Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Redbet.

Vi spelar: Vinst för Borussia Dortmund Och Båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar