Sporting Lisbon vs Borussia Dortmund – Champions League

Hemmalaget Sporting Lisbon

sporting-lisbon-vs-borussia-dortmundDet har gott bra för Sporting Lisbon i starten på Champions League. Man förlorade mot Real Madrid i öppningsmatchen precis som alla trodde men man förlorade precis i slutminuterna med  2-1 och det är inget de behöver skämmas för. Därefter vann de ganska enkelt mot Legia Warszawa men betänker man att Borussia tillsammans med Real Madrid båda spelar för vinst i gruppen är det otroligt svårt för Sporting Lisbon att ta sig vidare.

Trots att man också förlorade i den inhemska ligan precis efter förlusten mot Real Madrid har man spelat upp sig och formen är bra med 3 vunna matcher och 1 oavgjord på de 4 senaste matcherna. Man har gjort 10 mål och släppt in 6 mål. Mycket av detta kan man tacka Bas Dost för eftersom han har gjort 3 mål i de senaste 3 matcherna och han har redan gjort mål i Champions League också.

Bortalaget Borussia Dortmund

Men Borussia Dortmund är inte sämre utan den riktigt farliga anfallsspelaren heter Pierre-Emerick Aubameyang. Den snabba anfallaren har redan gjort 6 mål i ligan och ytterligare 2 stycken i Champions League. Samarbetet med ynglingen Ousmane Dembele fungerar dessutom ypperligt och passningsspelet dem emellan är suveränt.

Så här tänker vi

Vi tror att Borussia Dortmund vinner matchen och vi har hittat spelet Borussia Dortmund Vinst Och Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Redbet.

Vi spelar: Vinst för Borussia Dortmund Och Båda lagen gör mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com