Sporting Lisbon vs FC Barcelona – Champions League

Hemmalaget Sporting Lisbon

Sporting Lisbon har startat Champions League-kampanjen på bästa sätta men den höll på att sluta med katastrof för laget. De tog en tidig ledning med hela 3-0 redan i den första halvleken mot Olympiakos men senare gjorde Olympiakos två mål inom minuter från varandra och Sporting Lisbon vaknade bryskt upp från sin dvala och fick kämpa ända in till sista minuten.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan dess har de spelat tre inhemska matcher och de portugisiska giganterna har inte sett bra ut i dessa matcher. De vann över Tondela med 2-0 men spelade oavgjort mot Maritimo i cupen och mot Moreirense i ligan vilket gör att dem är två poäng bakom värsta lokalrivalen Porto.

Bortalaget FC Barcelona

De flesta trodde nog att FC Barcelona skulle få en svårare säsong då många av den gyllene generationen börjar komma till åren och när dessutom Neymar lämnade föreningen för PSG. Men så här långt har spelet funkat bättre än på länge för katalanerna.

De började förvisso säsongen med en förlust mot Real Madrid i super cupen men sedan dess har de radat up sju raka vinster. Nu har de fyra poängs övertag i La Liga mot sina konkurrenter.

Så här tänker vi

Vi tror en hel del på FC Barcelonas förmåga att vinna matcher och på båda lagens anfallsspel. Vi väljer att spela FC Barcelona för vinst och båda lagen gör mål till oddset 2.30 hos Comeon

Vårt speltips: FC Barcelona för vinst och båda lagen gör mål till oddset 2.30 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com