Sporting Lisbon vs FC Barcelona – Champions League

Hemmalaget Sporting Lisbon

Sporting Lisbon har startat Champions League-kampanjen på bästa sätta men den höll på att sluta med katastrof för laget. De tog en tidig ledning med hela 3-0 redan i den första halvleken mot Olympiakos men senare gjorde Olympiakos två mål inom minuter från varandra och Sporting Lisbon vaknade bryskt upp från sin dvala och fick kämpa ända in till sista minuten.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan dess har de spelat tre inhemska matcher och de portugisiska giganterna har inte sett bra ut i dessa matcher. De vann över Tondela med 2-0 men spelade oavgjort mot Maritimo i cupen och mot Moreirense i ligan vilket gör att dem är två poäng bakom värsta lokalrivalen Porto.

Bortalaget FC Barcelona

De flesta trodde nog att FC Barcelona skulle få en svårare säsong då många av den gyllene generationen börjar komma till åren och när dessutom Neymar lämnade föreningen för PSG. Men så här långt har spelet funkat bättre än på länge för katalanerna.

De började förvisso säsongen med en förlust mot Real Madrid i super cupen men sedan dess har de radat up sju raka vinster. Nu har de fyra poängs övertag i La Liga mot sina konkurrenter.

Så här tänker vi

Vi tror en hel del på FC Barcelonas förmåga att vinna matcher och på båda lagens anfallsspel. Vi väljer att spela FC Barcelona för vinst och båda lagen gör mål till oddset 2.30 hos Comeon

Vårt speltips: FC Barcelona för vinst och båda lagen gör mål till oddset 2.30 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar