St Mirren vs Dundee United – Skottland

Hemmalaget St Mirren

Fredagens stora match i Skottland. Alla skottar kommer att bänka sig framför tv:n och njuta av bra fotboll från landets två bästa klubbar i andradivisionen. St Mirren är i bra form med endast en förlust på de sex senaste matcherna. Laget har spelat bra försvarsspel såväl som anfallsspel.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är lagen efter St Mirren tio poäng bakom så det är antingen St Mirren eller Dundee United som spelar i högstaligan nästa år. St Mirrens hemmaplan har blivit deras fort. De har bara en förlust på hemmaplan. Sju vunna av nio möjliga matcher på hemmaplan är riktigt bra statistik.

Bortalaget Dundee United

Trots bra form och topplacering i ligan så är inte Dundee Uniteds bortafacit det bästa i år. De har lyckats vinna knappt hälften av sina matcher på bortaplan. Även förra året så var laget dåligt så detta är inget nytt men det konstiga är att de inte har kunnat åtgärda detta.

På 26 bortamatcher har Dundee United bara lyckats vinna 8. Formen på bortaplan har blivit sämre under året och det beror på dåligt försvarsspel. De spelar nervöst på sin egen planhalva vilket de andra lagen har kunnat nyttja.

Så här tänker vi

St Mirren är i bra slag generellt och med tanke på att Dundee United inte spelar så bra på bortaplan som de gör på hemmaplan gör spelet enkelt. Vi väljer att spela Vinst för Dundee pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 1.65 hos Nordicbet

Vårt speltips: Vinst för Dundee pengarna tillbaka vid oavgjort hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com