Stjarnan vs IBV – Island

Hemmalaget Stjarnan

Stjarnan vs IBVStjarnan har det kämpigt just och spelet verkar inte stämma riktigt. Sist spelade man också mot IBV fast då i Isländska cupen och då torskade man med 2-0 också efter ett mediokert spel. Detta skickade ut Stjarnan ur cupen med dunder och brak.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta var förlust 3 i en negativ svit av 6 möjliga och de andra 3 matcherna har man endast spelat oavgjort. De har varit inblande i allt möjligt från dåligt passningspel och till straffar.

Självklart har denna negativa spiral börjat syns i tabellen och man har glidit ner till en 6de plats och 11 poäng bakom toppen. Enda glädjen är att man har en match mindre spelad och man lyckas ta till vara den lilla fördel så kan man hämta igen en del av det man förlorat.

Bortalaget IBV

IBVs förra säsong såg ut att ta dom ur högstaserien men man lyckades hänga kvar och nu befinner man sig på plats 5, 2 poäng före Stjarnan. Dock har man en match mer spelad än just Stjarnan men oavsett det så är årets ligaspel en succé jämfört med förra året.

Så här tänker vi

Vi tror Det blir en jämn kanske något ångestladdad match men att vi spelar Vinst för Stjarnan till oddset 1.60 hos LeoVegas

Vi spelar: Vinst för Stjarnan hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com