Stjarnan vs IBV – Island

Hemmalaget Stjarnan

Stjarnan vs IBVStjarnan har det kämpigt just och spelet verkar inte stämma riktigt. Sist spelade man också mot IBV fast då i Isländska cupen och då torskade man med 2-0 också efter ett mediokert spel. Detta skickade ut Stjarnan ur cupen med dunder och brak.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Detta var förlust 3 i en negativ svit av 6 möjliga och de andra 3 matcherna har man endast spelat oavgjort. De har varit inblande i allt möjligt från dåligt passningspel och till straffar.

Självklart har denna negativa spiral börjat syns i tabellen och man har glidit ner till en 6de plats och 11 poäng bakom toppen. Enda glädjen är att man har en match mindre spelad och man lyckas ta till vara den lilla fördel så kan man hämta igen en del av det man förlorat.

Bortalaget IBV

IBVs förra säsong såg ut att ta dom ur högstaserien men man lyckades hänga kvar och nu befinner man sig på plats 5, 2 poäng före Stjarnan. Dock har man en match mer spelad än just Stjarnan men oavsett det så är årets ligaspel en succé jämfört med förra året.

Så här tänker vi

Vi tror Det blir en jämn kanske något ångestladdad match men att vi spelar Vinst för Stjarnan till oddset 1.60 hos LeoVegas

Vi spelar: Vinst för Stjarnan hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar