Stoke City vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Stoke City

Stoke City tog sig tillbaka till vinnarspåret efter att man förlorade sin match i FA Cupen och blev därmed utslagna. Efter den matchen spelade man mot Sunderland och slog dem med 3-1 på bortaplan. Dock är deras formkurva svårtolkad och man spelar inkonsekvent.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har bara vunnit två av deras senaste åtta matcher. De har dessutom släppt in hela 16 mål på den tiden och bara lyckats nolla två gånger. I ärlighetens namn så ska man också säga att de senaste matcherna inte har varit alltför lätta.

Bortalaget Manchester United

Manchester Uniteds vinstsvit fick sig ett slut när man spelade oavgjort mot Liverpool. Men trots detta så ligger man och fightas omkring fjärdeplatsen och man är bara två poäng bakom femteplacerade Manchester City.

1-1 matchen gjorde att vinstsviten tog slut men man har inte förlorat p 16 raka matcher och det imponerar.

Så här tänker vi

Det är klar övervikt för Manchester United i den här matchen men de släpper in mål så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Betser

Vårt speltips:  Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com