Stoke vs Crystal Palace – Premier League

The potters loggaStoke har kniven på strupen denna lördag när Crystal Palace kommer på besök till Britannia Stadium i Stoke. Inför matchen har Stoke tre poäng upp till säker mark men har dock en match mer spelad än Swansea som i praktiken är det enda lag Stoke kan hota. För att spela Premier League nästa år behöver Stoke sex poäng på sina två avslutande matcher – annars blir det Championship för ”Potters”

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Stoke:

Stoke har länge varit ett pålitligt lag i Premier League men något har gått rejält snett under 2018. Visserligen har man inte förlorat på tre matcher men faktum är att alla blivit oavgjorda – något som inte räcker för att bli kvar i högsta serien. På de 18 senaste matcherna har det bara blivit en seger och nu är det dags att vinna om man inte vill åka ur. Förlust och Stoke spelar i Championship 2018/19 – något som skulle vara en rejäl missräkning.

Bortalaget Crystal Palace:

Efter de inledande omgångarna var krisen totalt i Crystal Palace. Man hade inte lyckats med någonting – inte ens ett mål på flera omgångar. In kom rutinerade Roy Hodgson med ett uppdrag från ledningen, håll Crystal Palace kvar i Premier League. Med synsikt försvarsspel har Hodgson tagit upp laget på säker mark och laget kommer hålla sig kvar i Premier League när säsongen ska summeras. Laget kommer dessutom med stort självförtroende efter att ha besegrat Leicester med 5-0 i seanste matchen.

Så här tänker vi:

Stoke måste vinna och utan tre poäng blir det relegering. Laget har visserligen haft svårt att vinna men vägrar samtidigt att förlora på sistonde. Crystal Palace har inte särskilt mycket att spela för även om formen är fin. I sådana här ”måste-matcher” brukar Stoke kunna leverera. Vi väljer därför att spela på seger för Stoke till oddset 2,7 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Stoke besegrar Crystal Palace till oddset 2,70 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com