Stourbridge vs Whitehawk – England FA Cupen

Hemmalaget Stourbridge

stourbridge-vs-whitehawkLaget från Northern Premier League kan känna sig glada över att ha kommit så här långt då man har avgjort matcherna i sista minuterna.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den här matchen som måste återspelas höll på att vinnas av Whitehawk men då Stourbridge lyckades kvittera precis innan domaren blåste av matchen är vi nu i en omspelsmatch.

I den första matchen spelade Stourbridge utan respekt för Whitehawk trots att Whitehawk kommer från en bättre liga. Nu spelar man framför sina hemmafans och lär säkert anfalla minst lika mycket som man gjorde i den förra matchen.

Bortalaget Whitehawk

Whitehawk spelar i en högre liga än Stourbridge men där har man inte direkt spelat bra så vi kan utgå ifrån att självförtroendet är ganska lågt och i den förra matchen lät man Stourbridge skjuta på mål alldeles för lätt.

I dagens match måste man fokusera på att spela tätt på motståndarna och försöka få till klara chanser så att man kan göra mål istället för att släppa in mål. För man släpper in för många mål för att ge sig själva chansen att vinna matcher.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen är dåliga på försvarsspel väljer vi at spela Över 2.5 Mål till oddset 1.70 hos 10Bet.

Vi spelar: Över 2.5 hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar