Stourbridge vs Whitehawk – England FA Cupen

Hemmalaget Stourbridge

stourbridge-vs-whitehawkLaget från Northern Premier League kan känna sig glada över att ha kommit så här långt då man har avgjort matcherna i sista minuterna.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den här matchen som måste återspelas höll på att vinnas av Whitehawk men då Stourbridge lyckades kvittera precis innan domaren blåste av matchen är vi nu i en omspelsmatch.

I den första matchen spelade Stourbridge utan respekt för Whitehawk trots att Whitehawk kommer från en bättre liga. Nu spelar man framför sina hemmafans och lär säkert anfalla minst lika mycket som man gjorde i den förra matchen.

Bortalaget Whitehawk

Whitehawk spelar i en högre liga än Stourbridge men där har man inte direkt spelat bra så vi kan utgå ifrån att självförtroendet är ganska lågt och i den förra matchen lät man Stourbridge skjuta på mål alldeles för lätt.

I dagens match måste man fokusera på att spela tätt på motståndarna och försöka få till klara chanser så att man kan göra mål istället för att släppa in mål. För man släpper in för många mål för att ge sig själva chansen att vinna matcher.

Så här tänker vi

Eftersom båda lagen är dåliga på försvarsspel väljer vi at spela Över 2.5 Mål till oddset 1.70 hos 10Bet.

Vi spelar: Över 2.5 hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com