Strömgodset vs Aalesund – Norge

Hemmalaget Strömgodset

Strömgodset vs AalesundStrömgodset som förra året försökte utmana Rosenborg om ligasegern fick dessvärre för dom själva se sig totalt frånåkta när man slutade på en hedrande andraplats men hela 12 poäng bakom Rosenborg.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Rosenborg ser ut att även i år dominera ligan och Strömgodset får det alltmer svårt att konkurrera nu när lag som t.ex. Odd och Molde har förbättrat sig såpass. Nu ligger man på 4de plats en poäng bakom Molde på 3de plats och fyra poäng bakom Odd på andraplatsen. Nu har Rosenborg redan 9 poängs försprång på Strömgodset.

Man startade lite skakigt i årets inledande matcher när man förlorade två, spelade en oavgjort och vann en match. Men man hittade tillbaka till spelet och då kom också formen.

Bortalaget Aalesund

Aalesund gör nog inte ens sina mest hängivna supportrar glada för tillfället. Man spelar helt enkelt uruslet och man ligger just på 12de plats med bara någon bakom tillgodo för att inte åka ur liga per automatik.

På bortaplan har man förlorat 4 av 6 matcher och man möter ett Strömgodset som vinner otroligt ofta på hemmaplan. Lyckas Aalesund spela oavgjort i dagens match är dom nästan kvalificerade för det svenska bragdguldet om det delades ut i Norge.

Så här tänker vi

Aalesund är chanslösa i dagens match, det är inte matcher mot sånt här motstånd man ska vinna. Vi spelar Vinst för Strömgodset till oddset 1.70 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Strömgodset hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com