Strömgodset vs Aalesund – Norge

Hemmalaget Strömgodset

Strömgodset vs AalesundStrömgodset som förra året försökte utmana Rosenborg om ligasegern fick dessvärre för dom själva se sig totalt frånåkta när man slutade på en hedrande andraplats men hela 12 poäng bakom Rosenborg.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Rosenborg ser ut att även i år dominera ligan och Strömgodset får det alltmer svårt att konkurrera nu när lag som t.ex. Odd och Molde har förbättrat sig såpass. Nu ligger man på 4de plats en poäng bakom Molde på 3de plats och fyra poäng bakom Odd på andraplatsen. Nu har Rosenborg redan 9 poängs försprång på Strömgodset.

Man startade lite skakigt i årets inledande matcher när man förlorade två, spelade en oavgjort och vann en match. Men man hittade tillbaka till spelet och då kom också formen.

Bortalaget Aalesund

Aalesund gör nog inte ens sina mest hängivna supportrar glada för tillfället. Man spelar helt enkelt uruslet och man ligger just på 12de plats med bara någon bakom tillgodo för att inte åka ur liga per automatik.

På bortaplan har man förlorat 4 av 6 matcher och man möter ett Strömgodset som vinner otroligt ofta på hemmaplan. Lyckas Aalesund spela oavgjort i dagens match är dom nästan kvalificerade för det svenska bragdguldet om det delades ut i Norge.

Så här tänker vi

Aalesund är chanslösa i dagens match, det är inte matcher mot sånt här motstånd man ska vinna. Vi spelar Vinst för Strömgodset till oddset 1.70 hos mybet

Vi spelar: Vinst för Strömgodset hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar