Stuttgart vs Bayer Leverkusen – Bundesliga

Hemmalaget Stuttgart

Stuttgart som har haft en hel del bortamatcher längtar säkert tillbaka till sin hemmaplan igen. De är det enda lag tillsammans med Bayern München som varit helt förlustfria på hemmaplan. Stuttgart har tagit 16 poäng av 17 möjliga på Mercedes-Benz Arena. Så förmodligen så är tränaren Hannes Wolf nöjd med laget och hur spelet har fungerat på sistone.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Målskytten Chadrac Akolo har varit mycket nyttig för sitt lag. Han har vilat ut ett tag på bänken men han har gjort tre mål på fyra matcher åt Stuttgart. Stuttgart har bara släppt in två mål på sin hemmaplan.

Bortalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen som hade en tråkig säsong förra året som slutade med en tolfteplats. Nu ligger dem på en niondeplats vilket självklart är bättre men säkert siktar de uppåt. De har nu inte förlorat på nio matcher och det är nog en svit de helst vill förlänga.

Kevin Volland var lagets stjärna återigen när de kunde spela 1-1 mot ett starkt Borussia Dortmund förra helgen. Det är också Kevin Volland som skapar de flesta av lagets rubriker då han har gjort mål fyra matcher i rad.

Så här tänker vi

Det är två lag som gör en hel del mål och som båda också släpper till mål. Det gör att vi spelar Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar