Stuttgart vs Bayer Leverkusen – Bundesliga

Hemmalaget Stuttgart

Stuttgart som har haft en hel del bortamatcher längtar säkert tillbaka till sin hemmaplan igen. De är det enda lag tillsammans med Bayern München som varit helt förlustfria på hemmaplan. Stuttgart har tagit 16 poäng av 17 möjliga på Mercedes-Benz Arena. Så förmodligen så är tränaren Hannes Wolf nöjd med laget och hur spelet har fungerat på sistone.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Målskytten Chadrac Akolo har varit mycket nyttig för sitt lag. Han har vilat ut ett tag på bänken men han har gjort tre mål på fyra matcher åt Stuttgart. Stuttgart har bara släppt in två mål på sin hemmaplan.

Bortalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen som hade en tråkig säsong förra året som slutade med en tolfteplats. Nu ligger dem på en niondeplats vilket självklart är bättre men säkert siktar de uppåt. De har nu inte förlorat på nio matcher och det är nog en svit de helst vill förlänga.

Kevin Volland var lagets stjärna återigen när de kunde spela 1-1 mot ett starkt Borussia Dortmund förra helgen. Det är också Kevin Volland som skapar de flesta av lagets rubriker då han har gjort mål fyra matcher i rad.

Så här tänker vi

Det är två lag som gör en hel del mål och som båda också släpper till mål. Det gör att vi spelar Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com