Stuttgart vs Greuther Furth – Tyskland 2:a ligan

Hemmalaget Stuttgart

stuttgart-vs-greuther-furthNär man spelade oavgjort mot Bochum förra fredagen så förlängde man sin förlustfria svit till 3 matcher med 2 vinster och 1 oavgjord. Kaptenen och målskytten i laget är Christian Gentner och han är nyckelspelare i  laget och spelar i det centrala mittfältet.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med sitt tredje mål gick Stuttgart tidigt till ledningen men sedan kunde Bochum kvittera  genom Johannes Wurtz. Stuttgart är 1 poäng från Union Berlin och Hannover 96 samt Heidelheim som alla har 14 poäng och 5 poäng bakom ligaledarna Eintracht Braunschweig.

Bortalaget Greuther Furth

Greuther Furth är ytterligare ett lag från de sydligare delarna av Tyskland och man är i bra form just nu. Man är säkert också glada över derby vinsten över FC Nurnberg med 2-1 .

I den senaste matchen mot Sandhausen var man kanske inte det mest farliga laget men var effektiva och man hade ledningen med 1-0 ända tills det att Andrew Wooten satte kvitteringsmålet och matchen slutade 1-1. Detta är ett lag som i sina bästa stunder spelar en underhållande fotboll och som kommer att ta många poäng.

Så här tänker vi

Vi tror mest på Suttgarts form och den fina svit utan förluster som man har nu och spelar Stuttgart för Vinst till oddset 1.74 hos 10Bet

Vi spelar:  Vinst Stuttgart hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar