Stuttgart vs Greuther Furth – Tyskland 2:a ligan

Hemmalaget Stuttgart

stuttgart-vs-greuther-furthNär man spelade oavgjort mot Bochum förra fredagen så förlängde man sin förlustfria svit till 3 matcher med 2 vinster och 1 oavgjord. Kaptenen och målskytten i laget är Christian Gentner och han är nyckelspelare i  laget och spelar i det centrala mittfältet.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Med sitt tredje mål gick Stuttgart tidigt till ledningen men sedan kunde Bochum kvittera  genom Johannes Wurtz. Stuttgart är 1 poäng från Union Berlin och Hannover 96 samt Heidelheim som alla har 14 poäng och 5 poäng bakom ligaledarna Eintracht Braunschweig.

Bortalaget Greuther Furth

Greuther Furth är ytterligare ett lag från de sydligare delarna av Tyskland och man är i bra form just nu. Man är säkert också glada över derby vinsten över FC Nurnberg med 2-1 .

I den senaste matchen mot Sandhausen var man kanske inte det mest farliga laget men var effektiva och man hade ledningen med 1-0 ända tills det att Andrew Wooten satte kvitteringsmålet och matchen slutade 1-1. Detta är ett lag som i sina bästa stunder spelar en underhållande fotboll och som kommer att ta många poäng.

Så här tänker vi

Vi tror mest på Suttgarts form och den fina svit utan förluster som man har nu och spelar Stuttgart för Vinst till oddset 1.74 hos 10Bet

Vi spelar:  Vinst Stuttgart hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com