Sunderland vs Everton – Premier League

Hemmalaget Sunderland

sunderland-vs-evertonKrislaget Sunderland ska spela match igen. Detta lag är alltid i kris så både spelare, tränare och fansen är väl medvetna om det kommande helvete som en ny säsong innebär. I år började man övertygande mot ett starkt Manchester City och där skulle man ha fått med sig åtminstone 1 poäng men tyvärr för Sunderland förstörde ett sent självmål den poängen.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan har man varvat bättre matcher med sämre och det är som vanligt.Mot Southampton lyckades man börja säsongens första poäng. Lagets stora målgörare Jermain Defoe fick göra målet och det var hans första för den här säsongen.

Bortalaget Everton

Everton har börjat bra med den nya tränaren Ronald Koeman i spetsen. Man spelade bra mot Tottenham och den matchen slutade 1-1. Sedan hade man en förlust mot West Brom för att sedan trycka till Yoevil Town med 4-0. Mot Stoke tog man också en skön seger och bärgade ytterligare 3 poäng och nu ligger man på en 8de plats med 7 inspelade poäng.

Everton har stabilitet i sitt försvarsspel och deras mittfält klarar också av att ge anfallarna de bollar som de behöver för att skapa målchanser.

Så här tänker vi

I den här matchen kommer det att skapas chanser lite överallt och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.9 hos LeoVegas

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com