Sunderland vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Sunderland

Sunderlands sista match år 2016 gick inte mycket bättre än hur det har gått tidigare under 2016. Man förlorade stort med 4-1 mot Burnley och det kan också vara lagets riktiga lågvattenmärke under förra året. Detta gör att man nu har förlorat fyra av de senaste fem matcherna och man har dessutom sjunkit djupt ner i nedflyttningskriget.

Försvarsspelet är obefintligt för tillfället och de har släppt in 35 mål och det gör dem till det tredje sämsta laget i Premier League. Idag måste man spela upp sig ordentligt och glömma det som har varit för man möter ligans bästa målgörare.

Bortalaget Liverpool

Liverpool åker till varje match fyllda med välförtjänt självförtroende. Även på bortaplan spelar man extremt bra och självsäkert. Den enda plumpen i protokollet är matchen mot Bournemouth som slutade 4-3 och ingen trodde på det resultatet innan match.

I anfallet ser det bra ut och man har hungriga spelare såsom Adam Lallana, Sadio Mane, Roberto Firmino och de har tillsammans gjort 21 mål.

Så här tänker vi

Stackars Sunderland och deras backar kommer att få fullt upp så vi ger dom lite försprång genom att spela Asiatiskt Sunderland +1.5 Mål till oddset 1.80 hos Redbet.

Vårt speltips: Asiatiskt Sunderland 1.5 Mål hos redbet

Lämna en kommentar