Sunderland vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Sunderland

Sunderlands sista match år 2016 gick inte mycket bättre än hur det har gått tidigare under 2016. Man förlorade stort med 4-1 mot Burnley och det kan också vara lagets riktiga lågvattenmärke under förra året. Detta gör att man nu har förlorat fyra av de senaste fem matcherna och man har dessutom sjunkit djupt ner i nedflyttningskriget.

Försvarsspelet är obefintligt för tillfället och de har släppt in 35 mål och det gör dem till det tredje sämsta laget i Premier League. Idag måste man spela upp sig ordentligt och glömma det som har varit för man möter ligans bästa målgörare.

Bortalaget Liverpool

Liverpool åker till varje match fyllda med välförtjänt självförtroende. Även på bortaplan spelar man extremt bra och självsäkert. Den enda plumpen i protokollet är matchen mot Bournemouth som slutade 4-3 och ingen trodde på det resultatet innan match.

I anfallet ser det bra ut och man har hungriga spelare såsom Adam Lallana, Sadio Mane, Roberto Firmino och de har tillsammans gjort 21 mål.

Så här tänker vi

Stackars Sunderland och deras backar kommer att få fullt upp så vi ger dom lite försprång genom att spela Asiatiskt Sunderland +1.5 Mål till oddset 1.80 hos Redbet.

Vårt speltips: Asiatiskt Sunderland 1.5 Mål hos redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com