Sunderland vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Sunderland

Det går fortsatt dåligt och man sjönk till nya bottennivåer och är nu nere på nedflyttningsplats eftersom man förlorade med 2-0 mot de återupplivade mästarna Leicester. Innan den matchen förlorade man mot Watford med 1-0 vilket gör att man har spelat sex matcher utan en seger.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Helt klart står man nu inför nedflyttningsstriden utan någon som helst form att luta sig mot. Allt detta medan deras nedflyttningsrivaler börjar spela bättre och har rustat upp i form av nya spelare.

Bortalaget Manchester United

Manchester United lyckades ta poäng mot Everton i veckan som gick men om vi ska vara helt ärliga förtjänade man inte ens den poängen. Ett oavgjort resultat ger ingenting heller för Manchester United i deras jakt på topp fyra platserna. Innan den här matchen spelade man en mållös match mot West Bromwich och det gör att man nu ligger fyra poäng bakom rivalerna Manchester City som ligger på den åtråvärda fjärdeplatsen.

Så här tänker vi

Manchester United borde passa på och vinna mot detta skakiga Sunderland och måhända gör de det men vi väljer istället att spela Under 2.5 mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar