Sunderland vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Sunderland

Det går fortsatt dåligt och man sjönk till nya bottennivåer och är nu nere på nedflyttningsplats eftersom man förlorade med 2-0 mot de återupplivade mästarna Leicester. Innan den matchen förlorade man mot Watford med 1-0 vilket gör att man har spelat sex matcher utan en seger.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Helt klart står man nu inför nedflyttningsstriden utan någon som helst form att luta sig mot. Allt detta medan deras nedflyttningsrivaler börjar spela bättre och har rustat upp i form av nya spelare.

Bortalaget Manchester United

Manchester United lyckades ta poäng mot Everton i veckan som gick men om vi ska vara helt ärliga förtjänade man inte ens den poängen. Ett oavgjort resultat ger ingenting heller för Manchester United i deras jakt på topp fyra platserna. Innan den här matchen spelade man en mållös match mot West Bromwich och det gör att man nu ligger fyra poäng bakom rivalerna Manchester City som ligger på den åtråvärda fjärdeplatsen.

Så här tänker vi

Manchester United borde passa på och vinna mot detta skakiga Sunderland och måhända gör de det men vi väljer istället att spela Under 2.5 mål till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com