Sverige mot Belgien – Speltips EM-kvartsfinal

Sverige fick det att lossna mot Portugal i sista gruppspelsmatchen i EM 2022. Det gör att man vann gruppen före Nederländerna och slipper Frankrike i åttondelsfinalen. Istället blir det ett möte mot Belgien som väntar, ett Belgien som överraskat i detta EM. Men Sverige kliver in som enorma favoriter och ett uttåg mot Belgien vore ett direkt fiasko. Håller Sverige kylan och tar sig vidare?

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sverige är enorma favoriter

Sverige inledde turneringen något trevande men mot Portugal lossnade det rejält. 5-0 gav det formbesked vi har väntat på och framförallt gav det en lättare kvartsfinal. Sverige ska inte ha några problem att besegra ett Belgien, ett lag som gick vidare med fyra poäng. Svenskorna borde därmed ganska komfortabelt kunna ta sig till semifinal där vinnaren mellan Spanien och England i så fall väntar. Det återstår att se om svenskorna presterar som förväntat och tar sig vidare.

Belgien är turneringens överraskning

Inte många hade trott att Belgien skulle ta sig vidare bakom Frankrike. Men i premiären mot Island fick laget 1-1 och kunde sedan säkra avancemanget mot Italien i den sista matchen. Nu talar dock mycket för att det tar slut då Sverige är betydligt starkare. Men Belgien har gjort det bra och kan hota Sverige om svenskorna inte spelar på topp.

Sverige tar sig vidare

Det svenska laget har guld som mål och då krävs det avancemang mot Belgien. Sverige ska bara vinna och oddsen hos svenska bettingsidor visar med all tydlighet vilka enorma favoriter det svenska landslaget är. Vi tror också att Sverige lyckas ta sig vidare till semifinal och spelar därför svensk seger till oddset 1,36 hos Mr Green.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Belgien till oddset 1,36 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller