Sverige mot Schweiz – Fotbolls-EM 2022

Efter 1-1 mot Nederländerna behöver Sverige göra mål för att jaga gruppsegern i grupp C. Alla lag står på fyra poäng efter första omgången där Schweiz något överraskande tappade 2-0-ledning till 2-2. Tittar vi på oddsen och tidigare möten är Sverige dunderfavoriter och allt annat än en svensk seger vore minst sagt ett fiasko. Men det här ska de svenska damerna fixa utan några problem.

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och betta på Fotbolls-EM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Sverige behöver tre poäng

Mot Schweiz ska det bara bli tre poäng när Sverige spelar, allt annat vore ett direkt fiasko. Svenskorna har snackat om EM-guld och att då tappa poäng mot Schweiz vore inte acceptabelt. Det återstår att se om de gör en bra match mot ett svagt motstånd men spelar Sverige på topp borde de vinna med några bollar.

Schweiz tappade mot Portugal

Schweiz hade ledningen med 2-0 mot Portugal redan efter några minuter. Men efter två snabba insläppta mål i andra halvlek fick laget inte mer än 1 poäng. Nu återstår det att se om de har vad som krävs i matchen mot Sverige men oddsen hos svenska bettingsidor talar sitt tydliga språk.

Sverige måste vara fokuserade

Efter 1-1 i premiären mot Nederländerna talar mycket för att det kan bli en målskillnadsaffär i kampen om gruppsegern i fotbolls-EM och du kan betta på matchen för mer spänning. Det behövs en första plats för att undvika Frankrike i kvartsfinal. Därför bör Sverige satsa på många mål framåt och vi tror de kan lyckas med detta om de spelar bra. Av denna anledning väljer vi att spela över 2,5 mål till oddset 1,70 hos Snabbare.

Vårt speltips: Sverige mot Schweiz slutar i över 2,5 mål till oddset 1,70 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på EM-slutspelet