Sverige – Slovakien – Speltips EM

Sverige ska spela sin andra match i detta Fotbolls-EM och efter poängen mot Spanien borta finns det goda chanser till avancemang. Men en seger mot Slovakien är ett måste om drömmen om gruppseger ska finnas kvar. Slovakien överraskade och vann sin match mot Polen och därför kan slovakerna säkra gruppavancemang om de skulle vinna mot Sverige. Nu hoppas och tror vi så inte blir fallet då Sverige har ett lag som ska kunna vinna mot Slovakien utan några större problem. Men det krävs en fulländad prestation då Slovakien är starka i mästerskap. Det har nationen bevisat då de tagit sig vidare vid bägge tidigare försök.

Hämta din välkomstbonus hos LeoVegas idag och få en drömstart

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Håller Sverige för favorittrycket mot Slovakien?

Tittar vi på oddsen är Sverige ganska klara favoriter mot Slovakien och borde inte ha några problem att avfärda sin motståndare. Det svenska landslaget gav defensiv approach ett nytt uttryck mot Spanien men lyckades få med sig en poäng. Inför mötet mot Slovakien kan man hoppas på en mer offensiv approach men det verkar inte riktigt vara fallet. Sebastian Larsson är nämligen kapten och många hade nog hoppats på Victor Claesson från start där istället. Så länge Emil Krafth får chansen istället för Mikael Lustig finns det hopp om seger. Dejan Kulusevski ska vara tillbaka och med i truppen vilket talar för att det kan bli en rolig kväll för svenskarna?

Slovakien överraskade mot Polen

Många hade nog hoppats på ett oavgjort resultat mellan Slovakien och Polen. Men det polska laget fick en man utvisad och Slovakien kunde avgöra till 2-1. Det gör att det är Slovakien som leder grupp E efter en spelad match och kommer säkerligen vara nöjda med ett oavgjort resultat mot Sverige. Vad som kan gynna Sverige är att laget drabbats av corona dagen innan match och ovissheten är därför stor.

Heja Sverige – vi klarar detta

En poäng borta mot Spanien gav en utmärkt start på EM 2021. Men nu får vi hoppas på en bättre offensiv prestation mot Slovakien. Men med tanke på den offensiva kvalité som finns i det svenska laget borde det gå vägen. Vi hoppas och tror på en svensk seger vilket vi spelar till oddset 1,83 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Sverige vinner mot Slovakien till oddset 1,83 hos LeoVegas

Team Svensk Betting