Sverige vs Chile – Vänskapslandskamp

alexis chileLigorna tar uppehåll när spelarna åker till sina respektive länder för att spela landskamp. VM-klara Sverige tar emot dubbla regerande sydamerikanska mästaren Chile, som till stor förvåning missade att kvalificera sig till mästerskapet. Nu väntar en träningsmatch på Friends Arena i Solna och det ska bli intressant att se vart våra blågula hjältar står inför sommarens fest. Fortsätter den fina svina sviten på Friends eller ska Sanchez och grabbarna plocka med sig ett resultat hem?

Hämta din välkomstbonus på 1200 kronor hos Unibet

Hemmalaget Sverige:

Trots en grupp med Holland och Frankrike lyckades Sverige ta sig till Playoff. Där väntade Italien och efter 180 minuters krigande var biljetten till Ryssland klar. Sverige lottades i samma grupp som Tyskland, Sydkorea och Mexico. Just den sistnämnda sägs vara anledningen till att man valde att spela mot Chile i träningsmatchen. Formen och självförtroendet är högt hos Sverige som gick obesegrade genom hela kvalet hemma på Friends Arena.

Bortalaget Chile:

Trots att man vunnit sydamerikanska mästerskapen två gånger i rad, lyckades Chile inte ta sig till VM i Ryssland 2018. Det gör att publiken går miste om världstjärnor som Vidal och Sanchez. Medborgarna i landet var oerhört besvikna över den missade fotbollsfesten men nu gäller det för sydamerikanerna att tänka framåt och lägga fiaskot bakom sig. Första steget är bortamatchen mot Sverige som är obesegrade på Friends Arena under Janne Anderssons ledning.

Så här tänker vi:

Även om Sverige är VM-klart och Chile inte är det, kommer blågult få det oerhört tufft. Man är dock extremt starka på hemmaplan där man både besegrat Frankrike och Italien. Vi tror på en öppen match med många mål där det blir svårt att utse en vinnare. Sveriges starka organisation mot Chiles tekniska kvalitéer tar ut varandra. Vi väljer därför att spela på krysset till oddset 3,20 hos Unibet.

Vårt speltips: Matchen mellan Sverige och Chile slutar oavgjort till oddset 3,20 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com