Sverige vs Danmark – Vänskapslandskamp

Sverige spelar sin andra match i årets januariturné och det är ett välbekant motstånd som står på andra sidan planen. ÅgeParty-Janne tänker Hareides Danmark har precis som Sverige en turné med de bästa spelarna från de nordiska ligorna. Nu ställs lagen mot varandra och även om det är en träningsmatch utan ordinarie spelare vill både Sverige och Danmark titulera sig som det hetaste landslaget i norden och därför kommer vi få se två lag som går för fullt.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Betser

Hemmalaget Sverige

Sverige är klara för VM i Ryssland och Janne Anderssons första VM-kval ledde till en VM-biljett vilket inte många trodde när Zlatan Ibrahimovic lade landslagsskorna på hyllan. Nu är det inte ett ordinarie landslag utan istället de spelarna som har visat framfötterna under Allsvenskan under 2017. Det unga landslaget spelade tidigare i veckan en träningsmatch mot Estland i en match om slutade 1-1 efter mål av Karl Holmberg. Nu väntar lite tuffare motstånd även om Danmark inte heller kommer med ordinarie lag.

Bortalaget Danmark

VM-klara Danmark gjorde precis som Sverige och tog sig till VM genom Playoff när de röda besegrade Irland i den avgörande matchen i Dublin. Åge Hareide lyckades under sitt första kval att föra landet till ett mästerskap. Nu är det inte ett ordinarie Danmark som vi får se i Dubai men det finns många duktiga talanger som vill visa att de minsann ska ha en plats i truppen till sommarens VM

Så här tänker vi

Senast lagen möttes var när Sverige slog ut Danmark i Playoff till EM efter att Zlatan Ibrahimovic haft show på Parken i Köpenhamn. Nu är förutsättningarna helt annorlunda och båda nationerna har betydligt starkare tränare på bänken. I sista matchen för denna landslagsturnén kommer bägge lagen ha spelare som verkligen vill visa upp sig men när det är så här nya trupper brukar spelet inte stämma. Vi tror därför att matchen kommer att sluta oavgjort till oddset 3,30 hos Betser.

Vårt speltips: Matchen mellan Sverige och Danmark slutar oavgjort till oddset 3,30 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com