Sverige vs Estland – Vänskapsmatch

Sverige åker på sin årliga januariturné och nu när Party-Janne är ansvarig kan det till och med bli en rolig turné. Första Janne Andersson party-jannematchen går mot Estland och även om det är ett b-betonat Sverige med spelare enbart från de skandinaviska ligorna så är Sverige favoriter. Janne Andersson tog Sverige hela vägen till VM och de unga spelarna lär vilja visa upp sig från sin bästa sida för att ha en chans att få spela VM i Ryssland. Mötet spelas i Abu Dhabi så det är ett varmt och soligt klimat som väntar de svenska landslagsspelarna.

Hämta din välkomstbonus på upp till 2000 kronor hos 10bet

Hemmalaget Sverige

Sverige har inte tillgång till någon spelare utanför de skandinaviska ligorna och har fått fler återbud. Bland annat Carlos Strandberg har lämnat återbud på grund av skada. Dessutom lämnade även Erdal Rakip återbud efter att ha blivit klar för portugisiska Benfica. Sverige har ändå ett ganska, med svenska mått mätt, hyfsat landslag att ställa på banan och känner vi Janne Andersson rätt kommer matcherna under turnén tas på största allvar.

Bortalaget Estland

Estland gick hyfsat i VM-kvalet och skramlade ihop tre vinster. Något VM var det dock aldrig tal om utan laget hade åtta poäng upp till Grekland på Play Off. Istället får laget nu blicka vidare mot nästa EM-kval. Estland vann dock sin förra träningsmatch när laget fick åka till soliga Malta i november och spela ut ordentligt, vilket till slut blev en seger med 3-0.

Så här tänker vi

Sverige bör vinna ganska enkelt och vi tror det kan bli en rejäl målfest. Visserligen slutade senaste mötet 1-1 men nu är förutsättningarna annorlunda. De unga svenska spelarna vill visa att de ska med till VM och därför kommer de att köra gasen i botten. Vi hämtar oddset på svensk seger till 1,38 hos 10bet.

Vårt speltips: Sverige vinner till oddset 1,38 hos 10bet

Johan Eriksson – Redaktör på svenskbetting.com