Sverige vs Estland – Vänskapsmatch

Sverige åker på sin årliga januariturné och nu när Party-Janne är ansvarig kan det till och med bli en rolig turné. Första Janne Andersson party-jannematchen går mot Estland och även om det är ett b-betonat Sverige med spelare enbart från de skandinaviska ligorna så är Sverige favoriter. Janne Andersson tog Sverige hela vägen till VM och de unga spelarna lär vilja visa upp sig från sin bästa sida för att ha en chans att få spela VM i Ryssland. Mötet spelas i Abu Dhabi så det är ett varmt och soligt klimat som väntar de svenska landslagsspelarna.

Hämta din välkomstbonus på upp till 2000 kronor hos 10bet

Hemmalaget Sverige

Sverige har inte tillgång till någon spelare utanför de skandinaviska ligorna och har fått fler återbud. Bland annat Carlos Strandberg har lämnat återbud på grund av skada. Dessutom lämnade även Erdal Rakip återbud efter att ha blivit klar för portugisiska Benfica. Sverige har ändå ett ganska, med svenska mått mätt, hyfsat landslag att ställa på banan och känner vi Janne Andersson rätt kommer matcherna under turnén tas på största allvar.

Bortalaget Estland

Estland gick hyfsat i VM-kvalet och skramlade ihop tre vinster. Något VM var det dock aldrig tal om utan laget hade åtta poäng upp till Grekland på Play Off. Istället får laget nu blicka vidare mot nästa EM-kval. Estland vann dock sin förra träningsmatch när laget fick åka till soliga Malta i november och spela ut ordentligt, vilket till slut blev en seger med 3-0.

Så här tänker vi

Sverige bör vinna ganska enkelt och vi tror det kan bli en rejäl målfest. Visserligen slutade senaste mötet 1-1 men nu är förutsättningarna annorlunda. De unga svenska spelarna vill visa att de ska med till VM och därför kommer de att köra gasen i botten. Vi hämtar oddset på svensk seger till 1,38 hos 10bet.

Vårt speltips: Sverige vinner till oddset 1,38 hos 10bet

Johan Eriksson – Redaktör på svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com