Sverige vs Frankrike – Hockey VM

Tre kronorHockey VM är igång och sedan Richard Grönborg tog över landslaget är det faktiskt intressant att följa mästerskapet. Visst har Grönborg misslyckat fatalt i både World Cup och OS men i sitt första VM blev det guld. Nu har Sverige lika stor andel NHL-spelare i truppen och satsar mot sitt andra raka guld. Det enda som eventuellt kan saknas är spetsen som Niclas Bäckström och målvakten Henrik Lundqvist erbjöd under VM 2017.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kr i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget Sverige:

Eftersom mästerskapet spelas i Danmark har Svenskarna, med skåningarna i spetsen, ypperligt tillfälle att följa mästerskapet på plats. Intresset för Sveriges matcher har varit stort även om det än så länge ”bara” är gruppspelet. Sverige är tillsammans med Ryssland favoriter att vinna gruppen och Tre Kronor kommer vilja gå för gruppsegern för att få en enklare väg i slutspelet. Stjärnkedjan med Rickard Rakell, Mika Zibanejad och Mattias Janmark är de som imponerat mest i inledningen och alla tre spelare i superkedjan har gjort mål i bägge matcher.

Bortalaget Frankrike:

Frankrike är hockeyn knappast nationalsport utan det är rätt lite intresse för ”Les Bleus”. Förutom samma smeknamn som herrlandslaget i fotboll är det inte särskilt många likheter. Landet saknar helt enkelt spetsen och lagets enda NHL-spelare är Yohann Auvitu till vardags i Edmonton Oilers. Hockeyns ”Einstein” är lagets utan tvekan största profil och om det ens ska bli mål för fransmännen måste Auvitu nå upp till maximal nivå. Frankrike må vara världsledande på viner och ha ett fotbollslag som bara Ola Toivonen kan sänka, men hockeyn kommer aldrig bli något speciellt i landet.

Så här tänker vi:

Sverige kommer naturligtvis att vinna matchen och frågan är bara med hur mycket. Eftersom seger på Sverige ligger på 1,04 finns det inte så mycket spelvärde att hämta där. Vi tror målskyttet lossnar rejält och att Sverige står för de flesta målen. Vi väljer därför att spela över 4,5 mål till oddset 1,37 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Det blir över 4,5 mål i matchen mellan Sverige – Frankrike till oddset 1,37 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com