Sverige vs Frankrike – VM kval

Hemmalaget Sverige

Som vi vet gick det inte så bra för oss under EM 2016 i Frankrike och Zlatan Ibrahimovic fick inte kröna sin landslagskarriär med någon fin avslutning på sin karriär. Men efter hans pensionering i landslaget har laget faktiskt spelat mycket bra, kanske till och med bättre än innan. Efter 1-0 förlusten mot Belgien har Sverige vunnit sex matcher, spelat en oavgjord och förlorat två matcher på de nio matcher som har spelats.

Spela hos Ladbrokes och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

En av förlusterna kom mot just Frankrike på bortaplan och som slutade med 2-1. Det är ett resultat som man inte skall skämmas för. Nu ligger vi riktigt bra till för avancemang på en andraplats i gruppen och med bara tre poäng ifrån att vara direktkvalificerade. Före både Bulgarien och Holland som flåsar oss i nacken i jakten på andraplatsen.

Bortalaget Frankrike

Som förmodat är det Frankrike som ligger på förstaplatsen i gruppen. Frankrike som led en hemsk finalförlust på tilläggstid mot Portugal i sitt eget EM förra året. Trots det har man kanske ett av de mest spännande lagen inför VM som stundar. Formen just nu är sex vunna matcher, två oavgjorda och bara en förlust på de nio senaste matcherna.

Så här tänker vi

Självklart håller vi tummarna på Sverige men de möter ett svårt lag idag. Statistiken talar för att båda de här lagen kan göra mål så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar