Sverige vs Italien – EM Damer

Hemmalaget Sverige

Sverige som spelade oavgjort mot Tyskland i premiärmatchen gjorde en mycket bra insats mot de starka tyskorna och kunde kanske få det mentalt jobbigt mot Ryssland. Men om svenskorna var mentalt trötta efter Tysklandsmatchen så visade dem inget av det mot Ryssland. Istället spelade man otroligt fokuserat och trots svag målform sista tiden kunde de göra två mål och vinna matchen med 2-0.

Ryssland som slog Italien i sin premiärmatch och med tanke på att Sverige slog Ryssland gör att man får bra känslor inför den här matchen. Statistiken är till fördel för Sverige och nu är dessutom italienskorna borta från vidare avancemang gör att man har svårt att tro att de skall ställa till allt för mycket problem idag.

Bortalaget Italien

Italien gjorde mål mot Tyskland men det var verkligen ett mycket tursamt mål och resultatet 2-1 smickrar italienskorna lite väl mycket för de hade inte mycket komma med mot Tyskland. Italien kunde ha förlorat med mycket mer men att det inte blev så berodde mer på tyskornas ineffektivitet än på bra italienskt spel. Idag måste Italien visa sina fans att dem inte har gett upp matchen på förhand utan har som plan att ge svenskorna en match om segern.

Så här tänker vi

Sverige är självklara favoriter till dagens match och det är bara frågan om svenskorna kan få målskyttet att lossa. Det finns hursomhelst inget bättre motstånd än dagens för att öva sitt målskytte på. Vi väljer att spela Sverige -1 mål till oddset 1.75 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Sverige -1 mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com