Sverige vs Italien – EM Damer

Hemmalaget Sverige

Sverige som spelade oavgjort mot Tyskland i premiärmatchen gjorde en mycket bra insats mot de starka tyskorna och kunde kanske få det mentalt jobbigt mot Ryssland. Men om svenskorna var mentalt trötta efter Tysklandsmatchen så visade dem inget av det mot Ryssland. Istället spelade man otroligt fokuserat och trots svag målform sista tiden kunde de göra två mål och vinna matchen med 2-0.

Ryssland som slog Italien i sin premiärmatch och med tanke på att Sverige slog Ryssland gör att man får bra känslor inför den här matchen. Statistiken är till fördel för Sverige och nu är dessutom italienskorna borta från vidare avancemang gör att man har svårt att tro att de skall ställa till allt för mycket problem idag.

Bortalaget Italien

Italien gjorde mål mot Tyskland men det var verkligen ett mycket tursamt mål och resultatet 2-1 smickrar italienskorna lite väl mycket för de hade inte mycket komma med mot Tyskland. Italien kunde ha förlorat med mycket mer men att det inte blev så berodde mer på tyskornas ineffektivitet än på bra italienskt spel. Idag måste Italien visa sina fans att dem inte har gett upp matchen på förhand utan har som plan att ge svenskorna en match om segern.

Så här tänker vi

Sverige är självklara favoriter till dagens match och det är bara frågan om svenskorna kan få målskyttet att lossa. Det finns hursomhelst inget bättre motstånd än dagens för att öva sitt målskytte på. Vi väljer att spela Sverige -1 mål till oddset 1.75 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Sverige -1 mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar