Sverige vs Italien – Playoff VM

Hemmalaget Sverige

För Sveriges del slog man direkt ur underläge när de hamnade i kanske den svåraste gruppen med motståndare såsom Nederländerna, Frankrike och Bulgarien. Men trots motståndarna har laget gjort det bra och hade chans på att vinna gruppen under ett visst skede. Sverige slutade med bättre målskillnad som tvåa i gruppen och Frankrike var bara fyra poäng före.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sverige har vunnit sex, spelat oavgjort en gång och förlorat två matcher på de nio senaste försöken. På hemmaplan är man lite starkare med endast en förlust på de tretton senaste matcherna. Detta inkluderar en seger över Frankrike och en oavgjord match mot Nederländerna.

Bortalaget Italien

Det kändes lite som slantsingling efter det att lagen i gruppen avslöjades och det var Italien och Spanien som stack ut ordentligt. Men det var Spaniens 3-0 vinst hemma som blev vändningen i gruppen och till slut var Italien tvåa med fem poäng upp till Spanien.

Italien är stora favoriter när det kommer till segern i de här två matcherna. De har vunnit sju av deras senaste nio matcher och den enda förlusten kom under EM 2016 mot Spanien och Frankrike. Nyss spelade Italien oavgjort mot Makedonien vilket kan oroa Italienarna.

Så här tänker vi

Båda lagen skjuter mycket och i snitt släpper Sverige in 1.2 mål per match och Italien 0.8 men de gör också 3 mål framåt respektive 1.2 mål. Så vi ser framför oss en anfallsglad match med många chanser. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar