Sverige vs Italien – Playoff VM

Hemmalaget Sverige

För Sveriges del slog man direkt ur underläge när de hamnade i kanske den svåraste gruppen med motståndare såsom Nederländerna, Frankrike och Bulgarien. Men trots motståndarna har laget gjort det bra och hade chans på att vinna gruppen under ett visst skede. Sverige slutade med bättre målskillnad som tvåa i gruppen och Frankrike var bara fyra poäng före.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sverige har vunnit sex, spelat oavgjort en gång och förlorat två matcher på de nio senaste försöken. På hemmaplan är man lite starkare med endast en förlust på de tretton senaste matcherna. Detta inkluderar en seger över Frankrike och en oavgjord match mot Nederländerna.

Bortalaget Italien

Det kändes lite som slantsingling efter det att lagen i gruppen avslöjades och det var Italien och Spanien som stack ut ordentligt. Men det var Spaniens 3-0 vinst hemma som blev vändningen i gruppen och till slut var Italien tvåa med fem poäng upp till Spanien.

Italien är stora favoriter när det kommer till segern i de här två matcherna. De har vunnit sju av deras senaste nio matcher och den enda förlusten kom under EM 2016 mot Spanien och Frankrike. Nyss spelade Italien oavgjort mot Makedonien vilket kan oroa Italienarna.

Så här tänker vi

Båda lagen skjuter mycket och i snitt släpper Sverige in 1.2 mål per match och Italien 0.8 men de gör också 3 mål framåt respektive 1.2 mål. Så vi ser framför oss en anfallsglad match med många chanser. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Mybet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com