Sverige vs Kroatien – Nations League

Sverige måste vinna för att inte åka ur A-divisionen i Nations League när Kroatien väntar hemma på ett folktomt Friends Arena. Sveriges uppladdning blev långt ifrån optimal när Janne Anderssons mannar förlorade med 0-2 trots att motståndaren Danmark saknade hela 16 ordinarie spelare. Visst ställde Sverige också upp med en reservbetonad elva men det känns långt ifrån som det blågula landslaglaget haft ett bra fotbollsår. Nu återstår det att se om man kan rädda hedern genom att ta tre poäng.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Sverige

Svenska landslaget i fotboll har inte haft ett bra 2020. Efter januariturnén har det inte blivit en enda seger i tävlingsmatcher. Den enda vinsten kom i träningsmatch mot Ryssland med 2-1. Sveriges poängskörd hittills i Nations League är 0 poäng och 1-8 i målskillnad. Ändå lever hoppet om att hålla sig kvar i A-divisionen. Då behövs det en seger hemma mot Kroatien vilket inte är det lättaste.

Bortalaget Kroatien

VM-finalisten från 2018 må inte ha samma status idag men laget är fortfarande fyllt med världsstjärnor. Dock har resultaten i Nations League uteblivit med undantag för segern mot Sverige med 2-1. I övrigt är det idel förluster men det räcker för Kroatien att ta poäng mot Sverige för att hålla sig kvar i A-divisionen vilket spelarna nog har planer att lyckas med. Samtidigt var de långt ifrån överlägsna senaste mötet och lär ha en del att fundera på inför kommande EM 2021.

Så här tänker vi

Sverige förtjänade poäng – kanske till och med segern – när lagen möttes i oktober. Nu har Sverige hemmaplan men det blir utan förbundskaptenen Janne Andersson som är bekräftat smittad med viruset. Vi tror att det blir en jämn match men där Sveriges usla form tyvärr fortsätter. Samtidigt har Kroatien också haft det svårt på sistone och oddsen visar att det kan bli jämnt. Det räcker max till ett oavgjort resultat vilket vi också spelar till oddset 3,30 hos Betsson.

Vårt speltips: Matchen mellan Sverige och Kroatien slutar oavgjort till oddset 3,30 hos Betsson

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com